Dorohoi News Logo

O nouă seară folk la Cabana Trei Brazi

Afis seara folk Ady Bezna si Catalin Ungureanu la Cabana Brazi (4.11.2011)

Chemare la luptă!!! Voinicii mei, joia trecută v-aţi comportat vitejeşte. Vrăjmaşii manelişti din orient au fost învinşi! Răzeşii Moldovei iubitori de folk s-au adunat câtă frunză şi câtă iarbă şi chiar dacă unii s-au lăsat biruiţi de somn pe la orele târzii ale nopţii, îi vom chema şi VINERI, în ziua lăsată de bunul Dumnezeu de 4 novembrie 2011, tot la orele 20.00 trecute fix la Marea adunare folk de la Cabana "Trei Brazi" din Dorohoi.

 Dat-am din nou mare anunţ prin sate şi cătunuri ca să nu ziceţi apoi că n-aţi ştiut! Lupta va fi crâncenă de astă dată. Pentru a răzbi somnul, luat-am mirodenii din Indii şi din alte ţări păgâne spre a ne menţine treaz auzul şi celelalte simţuri şi ne-om cafengi precum ghiaurii, şi ne vom întări ciolanele cu vinuri din cele domneşti, iar în ajutor chemat-am în aste rânduri doi conducători de seamă ai oştii de folk-işti : CĂTĂLIN zis şi UNGUREANU, care e de fapt răzeş  din ţinutul Ieşilor şi marele războinic ADRIAN căruia nu degeaba i se zice şi BEZNĂ, deoarece i-a băgat la întunericul de veci pe mulţi nelegiuiţi ce au încercat a profana cu cântări ghiavoleşti ţărişoara asta mică! Intrarea este liberă pentru orice muritor de rând tot prin mărinimia boierului Mihai Debeli! 

Haideţi fraţilor să punem la cale în această adunare cum vom trimite pentru vecie în lanţuri toţi păgânii ce vor răul culturii din aceste ţinuturi ! (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web