Dorohoi News Logo

Dorohoi: Noi premii obţinute de Clubul Copiilor şi Elevilor la un festival naţional

Afis Festival Alba Iulia

Clubul Copiilor şi Elevilor din Dorohoi a participat recent la festivalul-concurs “Ritmurile copilăriei”, desfăşurat la Alba-Iulia de unde s-a întors cu premii importante. Concursul adresat elevilor şi copiilor a cuprins mai multe secţiuni, printre care muzică uşoară şi muzică folk, la care s-au remarcat şi copiii dorohoieni.

La categoria clasele I-IV, locul I a fost obţinut de Eduard Ionuţ Pintilei, urmat de Amina Damian, locul III. La secţiunea muzcă folk au participat elevi ai claselor V-VIII, iar locul III a fost acordat lui Andrei Câşlariu. La secţiunea muzică uşoară, Laura Macoviciuc a câştigat locul II.

“Copiii au fost foarte încântaţi şi impresionaţi de experienţă, dar şi de frumuseţea oraşului, pe care am reuşit să îl vizităm după participarea la festival. De acum, ne pregătim pentru spectacolele care vor avea loc cu ocazia Zilei Naţionale, dar şi pentru un spectacol, care va avea loc în luna decembrie  la Suceava unde am fost invitaţi de către poetul Sorin Poclitaru care îşi va lansa un album de versuri pentru copii”
, a declarat înv. Paul Ciprian Mihai.

Tinerele talente dorohoiene au participat alături de alţi copii din Alba Iulia, Sibiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Sebeş, Blaj, Deva, Zalău şi Turda. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

 

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web