Dorohoi News Logo

Program de activități culturale în Dorohoi: Lansare de carte, Nunta de Aur și concurs pentru elevi

penel

Vineri, 06 octombrie 2023, în municipiul Dorohoi de vor desfășura o serie de activități culturale în care vor fi implicați cetățeni de toate vârstele. Programul acestor manifestări este următorul:

Ora 10:00  - Cinematograf „Melodia’’

- Pentru a marca  616 ani de atestare documentară Biblioteca Municipală Dorohoi în parteneriat cu Asociația „Împreună prin Cultură” vor organiza la Cinematograf Melodia, începând cu ora 10:00, festivitatea de premiere a concursului „Sunt ghidul orașului meu”, ediția I - 2023, concurs destinat elevilor de gimnaziu. Aceștia vor trebui să realizeze în perioada 18.09 – 02.10.2023 clipuri video cu obiectivul/obiectivele turistice (clădire, străzi, parcuri, etc.) din municipiul Dorohoi.

- Lansarea cărții „Biblioteci dorohoiene”, volumul de debut al doamnei Luminița Anisie, care face parte din cadrul celei de-a doua ediții a activității „Dorohoi și Cărți”.

Ora 13:00 – Restaurant „Magica”

- În onoarea cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, Primăria Municipiului Dorohoi, prin Direcția de Asistență Socială organizează evenimentul „Nunta de Aur”.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web