Dorohoi News Logo

Cursuri de limba germană organizate de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani

germana

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani lansează o nouă serie de cursuri de limbă germană pentru copii în anul școlar 2023-2024. Aceste cursuri sunt o oportunitate minunată pentru copiii din clasele II-VIII de a învăța sau dezvolta abilitățile lor în limba germană.

Pentru cei mai mici, clasele II-IV, cursurile vor avea loc în fiecare zi de miercuri între orele 16:00 - 17:00, existând și o opțiune pentru joi, în intervalul 14:30 - 15:30. Menționăm că numărul de locuri disponibile este limitat.

Pentru cei mai mari, din clasele V-VIII, se oferă un Curs de Germană - Anul II de studiu. Aceste cursuri vor avea loc în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 17:15.

De precizat faptul că înscrierile se fac în ordinea în care sunt primite și în limita locurilor disponibile. Cursurile sunt gratuite și vor fi desfășurate pe toată durata anului școlar 2023-2024, începând de miercuri, 4 octombrie. 

Pentru a vă înscrie, accesați site-ul Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani: https://www.bibliotecabotosani.ro/ sau completați formularul Google disponibil la https://bit.ly/48vNuQo.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web