Dorohoi News Logo

Explozie de talente la Zilele Municipiului Dorohoi 2023: Grupul Voces, Trupa Golden Band și Fanfara Armonia - FOTO

Talente la Dorohoi_16

Într-un weekend plin de entuziasm și energie, orașul Dorohoi a fost martorul unui eveniment deosebit. Cu ocazia Zilelor Orașului, tinerii talentați din Dorohoi au urcat pe scenă, vineri, 29 septembrie 2023, pentru a demonstra că spiritul artistic pulsează puternic în inimile lor.

Într-o atmosferă plină de bucurie și anticipație, spectatorii au fost răsfățați cu momente artistice variate, de la interpretări vocale până la coregrafii impresionante. Tinerii artiști au adus pe scenă un amestec eclectic de genuri muzicale și stiluri de dans, captivând publicul cu fiecare act. Fiecare moment a adus ceva special în acest spectacol plin de viață.

Tinerele talente care au adus acest spectacol la viață sunt Grupul Voces, coordonați de prof. Paul Ciprian-Mihai, care și-au interpretat momentele în cor, dar şi fiecare membru, individual, urmați de Trupa Golden Band, care au urcat pentru prima data pe scenă. De asemenea, ne-a prins în veselia lor și Fanfara Armonia, coordonată de prof. Scripcaru Ionuț.

Cu fiecare notă muzicală și fiecare mișcare de dans, tinerii dorohoieni au demonstrat că talentul lor este demn de a fi aplaudat și încurajat. Mai mult decât atât, această manifestare artistică a arătat că Dorohoiul este un loc în care cultura și creativitatea sunt prețuite și încurajate. (Maia T.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web