Dorohoi News Logo

Zilele Municipiului Dorohoi 2023: Sărbătoare cu muzică și dans, în stil dorohoian – FOTO

Modern Dorohoi_09

După o zi plină de spectacol, cea de-a doua seară dedicată Zilelor Municipiului Dorohoi 2023 nu s-a lăsat mai prejos. Artiștii locali au încântat publicul pe scena aflată în piațeta „Grigore Ghica”, din fața Primăriei Municipiului Dorohoi.

În deschidere, în seara zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023, începând cu ora 17:00, Andra Costaș a impresionat publicul cu vocea ei caldă și vibrantă.

Apoi, au cucerit scena Grupul „Doro-Folk” coordonat de prof. Ana Camelia Andrieș, Teodor Ștefan - premiant la „Mărțișor Dorohoian”, Elys Culiceanu și Trupa „RockBreak”.

Mai apoi, elevii coordonați de prof. Constantin Dicu au urcat pe scenă cu o serie de dansuri moderne solo, duo, grupuri și formații. Copii cu vârste între 5 și 19 ani au reușit să transmită prin dans trăiri și emoții - bucurie, tristețe, iubire, energie.

Publicul dorohoian a fost foarte încântat de atmosfera creată de trupele „Together”, „Little Steps”, „New Gerenation”, „New Stars”, de minigrupul „Sparks”, de grupul „Shake it up”, dar și de dansatoarele care s-au prezentat solo și duo. (Alesia I.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web