Dorohoi News Logo

Vocea interpretului Grigore Gherman a atins sufletele publicului dorohoian la Zilele Municipiului Dorohoi 2023 - FOTO

Grigore Gherman Dorohoi_13

A doua zi de spectacol în cadrul festivaluiui „Zilele Dorohoiului’” a fost plină de zâmbete și voie bună. Una dintre surprizele serii a fost interpretul de muzică populară, Grigore Gherman, care prin versurile despre familie a ajuns la inimile călduroase și primitoare ale publicului dorohoian.

Sâmbăta seara, 30 septembrie 2023, în fața Primăriei Municipiului Dorohoi, artistul Grigore Gherman cu un spirit jovial a urcat pe șcena Dorohiului emanând dragoste și pasiune față de folclorul românesc. Interpretul și-a demonstrat iubirea față de public interacționând și glumind cu aceștia. Râsetele publicului au animat Centrul Dorohoiului și au topit inima artistului.

Conexiunea dintre Grigore Gherman și dorohoieni a fost una strânsă, motiv pentru care artistul a coborât de pe scenă în mijlocul publicului. A făcut poze cu dorohoienii și i-a invitat la dans, iar ca răsplată, copiii, cu suflete inocente, l-au îmbrățișat pe artist. „Trompeta”, „Grigoraș din Bucovina” și „Cântă cucu-n Bucovina” au fost câteva dintre piesele pe care publicul și-a manifestat bucuria de a fi prezenți la eveniment.

Interpretul Grigore Gherman a părasit scena în aplauze, mulțumind organizatorilor, primarului și publicului pentru ospitalitate. (Ioana C.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web