Dorohoi News Logo

Tineri dorohoieni invitați să îl colinde pe Înalt PreaSființitul Teofan la Iași - FOTO

Colinde (1)

Odată cu apropierea Crăciunului tinerii dorohoieni, membri ai ATOR (Asociația Tineretul Ortodox Român) din Dorohoi, coordonată de părintele Foca Mihai Claudiu au fost invitați vineri, 15 decembrie 2023, la Iași pentru a-l colinda pe Înalt PreaSfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și al Bucovinei la Palatul Mitropolitan.

Adolescenții și-au onorat invitația cu succes vestind Nașterea Domnului printr-o mulțime de colinde minunate. Pe lângă tinerii dorohoieni, au mai fost prezente și alte asociații din diverse locuri precum: Iași, Pașcani, Zoițani, toate venind cu gândul de a reaminti prin diverse cântece creștine Nașterea Domnului Isus Hristos.

Spectacolul făcut de aceste asociații fiind unul deosebit, l-a lăsat pe Înalt Preasfințitul Teofan plăcut surprins de dedicarea noi generații în astfel de activități! Seara a fost una de basm cu o atmosferă liniștită în care fiecare grup și-a arătat momentul pregatit cu multă pricepere! Cu ajutorul asociațiilor de acest gen tinerii sunt încurajați să comunice între ei, să participe la diverse jocuri dar totodată să aibă onoarea de a putea participa la asemenea activități ce ajută la dezvoltarea lor ca persoane.

ATOR Dorohoi este un loc unde tinerii sunt încurajați din toate punctele de vedere să fie cea mai bună versiune a lor, ușa acestora fiind mereu deschisă pentru noi membri. Prezența orașului nostru la acest eveniment a fost posibilă datorită părintelui Foca Claudiu ce i-a îndrumat îndeaproape pe adoleșcenții orașului nostru în a avea un moment cât mai deosebit și minunat! (Adelina A.)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web