Dorohoi News Logo

Cel mai îndrăgit spectacol - Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici la Teatrul Vasilache

alba ca zapada

„Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici” este spectacolul pe care îl puteți viziona în această săptămână, în zilele de:
-  joi, 15 februarie 2024, de la ora 18:00
- sâmbătă, 17 februarie 2024, de la ora 11:00 
- duminică, 18 februarie 2024, de la ora 11:00 şi 12:30

Spectacolul „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”, după Fraţii Grimm este un spectacol realizat de Valentin Dobrescu. Regia: Valentin Dobrescu; scenografia: Mihai Pastramagiu; ilustraţia muzicală: Oana Puşcaşu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu, Marius Rusu, Andrei Iurescu.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi... dragi părinţi.” Valentin Dobrescu – regizor.

Spectacolul este recomandat preşcolarilor şi şcolarilor.
Preţ bilet 15 lei  *
* pentru vânzările online, la prețul biletului se va adăuga comisionul de ticketing care va suportat de cumpărător

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.htmlsau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile. 

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web