Dorohoi News Logo

Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Protopopiatul Darabani - FOTO

1

Sâmbătă, 15 iunie, la Parohia Bașeu-Hudești din județul Botoșani a avut loc întâlnirea tinerilor din Protopopiatul Darabani. Această activitate a ajuns la cea de-a VIII-a ediție și se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan.

Ziua a început cu slujirea Sfintei Liturghii în sobor de preoți, condus de părintele protopop Costică Pînzariu, pr. Andrei Silviu Grigore, responsabil tineret pentru protopopiatul Darabani, precum și alți preoți. După Sfânta Liturghie au urmat 2 cuvinte de deschidere: ale pr. protopop Costică Pînzariu și al pr. Andrei Silviu Grigore, responsabil tineret pentru protopopiatul Darabani. În continuare s-a desfășurat un program de activități stabilit pe 2 sesiuni, toți copiii și tinerii au fost implicați și au prezentat după concluziile sesiunilor un spectacol.

Conferința a fost susținută de părintele arhim. Melchisedec Sandu, starețul mănăstirii Știubieni, pe tema adicțiilor (eliberarea de patimi), care a citat din Sfântul Ioan Gură de Aur „Adevărul vă va face liberi” și a îndemnat tinerii să nu frecventeze patimile căci astfel vor fi liberi.

Mulțumim părintelui Pușcașu Ioan Viorel de la Parohia Bașeu-Hudești pentru găzduire și împlinirea acestei activități a tinerilor din protopopiatul Darabani. (responsabil, preot Andrei Silviu Grigore)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web