Dorohoi News Logo

Tânără din Dorohoi prezentă la cea de-a treia ediţie a „Toboşariadei”, la Iași - FOTO

Tobosariada Iasi (2)

O sută de toboşari și-au dat întâlnire joi, 29 august 2024, în Grădina Palas din Iași, pentru a lua parte la cea de-a treia ediţie a „Toboşariadei", cel mai mare eveniment de percuție din țară.

Atmosfera a vibrat sub ritmurile sincronizate ale toboșarilor care au interpretat unsprezece piese celebre din repertoriul rock, două dintre acestea aparţinând unor trupe româneşti. 

Evenimentul a început cu un show de percuție susținut de tinerii de la Petran Music School și de elevii de la Școala „Varlaam Mitropolitul”,  și a continuat cu un workshop de percuție și tobe cu renumitul toboșar Sergio Ponti. 

Printre toboșarii de toate vârstele participanți la eveniment s-a aflat și Anastasia Moșneguțu, elevă în clasa a noua la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi. „Experiența a fost unică. Să cânți împreună cu zeci de pasionați de tobe este minunat. Acest eveniment m-a ajutat să mă descopar și să îmi depășesc limitele. Este un spectacol care nu trebuie ratat!”, a declarat tânăra iubitoare de muzică.

Cei 100 de toboşari au interpretat, la unison, de la 80 de seturi de tobe, Eye of the Tiger - Survivor, I Love Rock'N Roll - Joan Jett, Thunderstruck - AC/DC, Are You Gonna Go My Way - Lenny Kravitz, Walk This Way - Aerosmith, Uptown Funk - Mark Ronson, Can't Stop The Feeling - Justin Timberlake, Song 2 - Blur, Ziua Vrăjitoarelor - Cargo, Sunetul mai tare - Viţa de Vie, We Will Rock You - Queen.

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web