Dorohoi News Logo

Codruța Barariu invitată la super spectacolul „Images of Dance”

Spectacolul_Images of Dance

Fundația Umanitară Eurohelp si Evolution Botosani organizează vineri 30 decembrie orele 16:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, spectacolulul „Images of Dance”

„Dansul este cea mai frumoasă artă, pentru că el nu e tradus prin abstractizarea vieţii, el este viaţa insăşi”, spune Havelock Ellis. Intr-adevăr, avea dreptate, dacă ne gandim că prin dans ne putem exprima liberi, fără constrângeri. Nu are limite, nu are bariere... pur şi simplu se simte şi se exprimă.
      
Dar nu numai dansul este o modalitate de exprimare. Prin orice artă artistul se exprimă, se destăinuie in fața publicului. Când ai talent la ceva vrei sa devii tot mai bun, să dovedesti in fața lumii ca ai talent. De aceea Fundația Umanitară Eurohelp si Evolution Botosani organizează un spectacol in care ne este prezentată arta in ochii fiecaruia. Acest spectacol va fi primul dintr-o serie de evenimente ce au ca scop promovarea mai multor stiluri de dans, a modelingului si a unor talente locale.

Cu ocazia acestui spectacol Evolution Botosani isi va prezenta trupele de dans: Evolution Crew, Evolution Girls, Mini Evolution, E-xtreme Crew si Evolution Styles vineri 30 Decembrie 2011 orele 16:00.

Invitati speciali: Cosmin Agache, Codrin Pascariu, Codruta Barariu, Extazy Crew, Trupa de teatru Parol!
   
Biletele se pot cumpara de la Casa de Cultura a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botosani cat si de la membrii trupei de dans Evolution Crew. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web