Dorohoi News Logo

„Așa-i datina străbună”, eveniment desfășurat la Vârfu Câmpului

mascati

Primaria Comunei Varfu Campului, Judetul Botosani, anunta organizarea celui de-al treilea mare eveniment din cadrul proiectului de promovare a turismului local, eveniment ce va avea loc in data de 31 decembrie 2011 cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Evenimentul denumit „Asa-i datina strabuna” - Festivalul Datinilor si Obiceiurilor de Iarna - este programat a se desfasura in data de 31 decembrie, de la ora 12:00 si va debuta in aer liber, in curtea Caminului Cultural cu plugusorul traditional si va continua cu un spectacol oferit de formatii de caiuti, capre, ursi, mascati din comuna si alti invitati speciali care vor fi prezenti in cadrul evenimentului.

Participantii la festival vor fi premiati in cadrul festivitatii de premiere ce va avea loc dupa ora 16:30, iar evenimentul se va incheia cu un foc de artificii in cinstea tuturor locuitorilor si turistilor comunei ce va avea loc intre orele 17:00-17:10.

Acest eveniment se desfasoara în cadrul proiectului SMIS 18154, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa Prioritară 5- Dezvoltare Durabilă şi Promovarea Turismului, Domeniul de intervenţie 5.3- Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică, titlul proiectului “Promovarea activităţilor de marketing şi a produselor turistice specific zonei Vârfu Câmpului, Judeţul Botoşani”. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web