Dorohoi News Logo

Vis de Artist a aderat la U.C.T.C.

visdeartist

Asociatia culturala Vis de Artist a aderat la Unite Cultures Through Culture!, astfel incat membrii si voluntarii ONG-ului vor participa la actiunile realizate in cadrul acestui program in perioada 2012-2014.

U.C.T.C. este un program ce doreste sa readuca in prim plan cultura, promovand arta contemporana, nationala si internationala si sa starneasca interesul pentru cultura in randul elevilor/studentilor in vederea dezvoltarii personale.

Programul U.C.T.C. priveste colaborarea dintre elevi/studenti care formeaza echipe redactionale cu arie de desfasurare in institutiile de invatamant, asociatii, fundatii de care apartin, pentru schimburi informationale si uniune culturala. Programul ofera elevilor/studentilor posibilitatea de a se apropia de cultura si de a se exprima prin publicarea unor articole in revista, dar si prin producerea unor emisiuni radio si TV. De asemenea, programul U.C.T.C. faciliteaza crearea de legaturi intre institutiile de invatamant, asociatii, fundatii atat la nivel national cat si international, in vederea unor schimburi cultural – internationale.

Grupul tinta al programului este reprezentat de institutiile de invatamant pre-universitar (atat vocationale cat si teoretice), asociatii, fundatii, dar si universitati care pot sustine activitati online. Programul este menit sa promoveze cultura si sa ajute tineri cu initiativa sa-si gaseasca o ”voce”.

Desi programul a fost demarat din ianuarie 2012, organizatorii isi doresc sa extinda colaborarile in judetul Botosani, institutiile vizate putand accesa formularul de inscriere disponibil pe pagina oficiala a proiectului.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web