Dorohoi News Logo

Festivalul Mărţişor Dorohoian: Începând de astăzi s-au pus în vânzare biletele

Martisor Dorohoian 2012

Începând de astăzi, 22 februarie, s-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Mărţişor Dorohoian, care pot fi procurate de la Casa Municipală de Cultură Dorohoi.

Preţul unui bilet pentru o singură seară este de 25 lei, iar cei care dorresc să participe la toate cele trei seri de spectacol îşi pot procura abonamente la preţul de 70 lei.

„Sper ca Festivalul din acest an să se ridice cel puţin la nivelul celor din anii precedenţi şi doresc să participe un număr cât mai mare de spectatori, deoarece este o acţiune foarte importantă şi vreau să fie un real succes”, a declarat pentru Dorohoi News, Valuţa Murariu, directorul Casei Municipale de Cultură Dorohoi.

Iată programul fiecărei seri de spectacol:

În recitalul primei seri de concurs organizatorii au pregătit un recital în care vor evolua artişti basarabeni, printre aceştia regăsindu-se Ana Barbu (mama celebrei Natalia Barbu), Aliona Munteanu, câştigătoarea trofeului Mărţişor Dorohoian 2011, Valy Boghean şi formaţia Classic. În deschiderea artiştilor moldoveni va evolua solista botoşăneană Ana Maria Bucşă.

În a doua seară de concurs, recitalul va aparţine lui Gabriel Dorobanţu, deţinătorul trofeului la Festivalul Marţisor Dorohoian in 1981. În deschidere va cânta micuţa gălăţeancă, Maria Crăciun care a uimit juriile mai multor concursuri naţionale şi internaţionale de muzică.

Ultima seara, cea a Galei Laureaţilor va fi dedicată recitalului susţinut de Maria Radu. În deschidere va cînta grupul de copii Voces din Dorohoi. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web