Dorohoi News Logo

„Mama, primăvara sufletului meu” Concurs local iniţiat de Gradiniţele Nr.7 şi Nr.6 Dorohoi

Concurs local - Mama, primavara sufletului meu_01

Ultimii fulgi de nea au prins din nou sa cearna.. dar marţi, 6 martie, zborul lor s-a intalnit cu sute de zambete si aplauze ce au rasunat din Sala Teatrului unde, incepand cu orele 10:00 cand s-a desfasurat cea de-a doua editie a concursului local „Mama, primavara sufletului meu” , la care au participat peste 100 de prescolari din zona municipiului Dorohoi.

Datorita deosebitei colaborari dintre cadrele didactice de la Gradinita Nr.7, Gradinita Nr.6, Gradinita Nr.8, Gradinita Nr.9 Dorohoi, Gradinita Nr.10 Dorohoi, Gradinita Horlaceni, Gradinita Broscauti si Clubul Copiilor si Elevilor Dorohoi, evenimentul  a avut un real succes, reusind sa sensibilizeze inimile tuturor celor prezenti, reamintindu-ne cat de minunata este IUBIREA, MAMA si PRIMAVARA in glasul si inima copiilor.

Fiecare copil/grup a pregatit un cantec si o poezie pe care le-au interpretat pe scena, in fata unui juriu format din cate un membru de la fiecare unitate partenera, alaturi de membrii de onoare ai juriului. Participantii au avut dreptul de a interpreta orice fel de melodie (din folclorul copiilor sau repertoriul unui artist consacrat, muzica usoara, populara etc).

Peste 17 echipe de la unitatile amintite au reusit sa impresioneze publicul, dar mai ales juriul, culegand numeroase aplauze, iar talentul de care prescolarii au dat dovada s-a reflectat in cele 14 premii pe care juriul le-a acordat.

„Noi ii felicitam si le dorim mult succes in continuare atat celor care au facut posibila desfasurarea acestui eveniment cat si tuturor cadrelor didactice si mai ales copiilor participanti”, a declarat pentru Dorohoi News, un organizator.

Tuturor mamelor şi bunicelor le uram “La multi ani!”. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web