Dorohoi News Logo

Concurs pe teme biblice la Școala „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița – Ibănești

Lumina credintei

Scoala cu clasele I – VIII „Mihail Sadoveanu” Dumbravita – Ibanesti, jud. Botosani, in parteneriat cu Protopopiatul Dorohoi, organizeaza in saptamana „Scoala altfel” (6 aprilie 2012, ora 9), cea de a-III-a editie a concursului interjudetian „Cautandu-l pe Iisus”, la care se pot inscrie elevii claselor III – VIII, competitia fiind inclusa in Calendarul Activitatilor Educative 2012.

Inscrierea se face pana pe data de 1 aprilie 2012 la adresa de e-mail: [email protected] (tel./fax: 0231.619049; cod postal 717216). Concursul are doua sectiuni: cunostinte biblice si desen pe teme pascale. Desenele vor fi trimise pana pe 5 aprilie 2012, prin posta, pe adresa scolii organizatoare.

„Concursul are ca obiective: cooperarea intre comunitatile scolare, implicarea acestora  si a Bisericii in organizarea de activitati extrascolare, insusirea cunostintelor biblice si valorificarea lor in competitii tematice”, a precizat pentru DorohoiNews, prof. Corneliu Drescanu, unul dintre coordonatorii concursului. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web