Dorohoi News Logo

Întâlnire cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici astăzi la Teatrul Vasilache

alba-ca-zapada-si-cei-7-pitici

Şi în această duminică, de la ora 11,00 şi de la ora 12,30 sunteţi invitaţi la teatru, unde puteţi viziona spectacolul „ALBĂ CA ZĂPADA ŞI CEI 7 PITICI”,  după Fraţii Grimm Regia: Valentin Dobrescu;  scenografia: Mihai Pastramagiu; muzica: Oana Puşcaşu

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi... dragi părinţi”, spune regizorul spectacolului Valentin Dobrescu.

Din distribuţia spectacolului fac parte: Mihaela Ştempel (Albă ca Zăpada), Dana Bucătaru (Împărăteasa), Florin Iftode (Împăratul, Fricosul, Botosul), Claudiu Gălăţeanu (Prinţul, Vânătorul, Bâlbâilă, Mâncăciosul), Aurica Dobrescu (Doica, Prâslea), Marius Rusu (Barbă-cot, Uitucilă) şi Cristinel Onofrei.
   
Nu uitaţi, duminică, 1 aprilie, sunteţi aşteptaţi la Teatrul „Vasilache” la o întâlnire cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici.

Se pot rezerva bilete prin telefon la numerele 0756084651/0231.514353 şi online la adresa www.teatrulvasilache.ro Preţ bilet 6 lei

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web