Dorohoi News Logo

Astăzi la Dorohoi: „Fii diferit, nu indiferent!” ediţia a II-a

Fii Diferit_Nu Indiferent

Prima ediţie a spectacolului organizat în scopul susţinerii campaniei „Fii diferit, nu indiferent!” a fost un adevărat succes, aşa că organizatorii s-au hotărât să facă şi a II-a ediţie.

Această a II-a ediţie se va desfăşura sâmbătă, 7 aprilie, ora 18:00, la Sala Teatrului Dorohoi, din curtea Colegiului Naţional „Grigore Ghica”. Spectacolul are loc datorită colaborării şi sprijinului Casei Municipale de Cultura Dorohoi şi a primarului municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

În cadrul acestei ediţii vor fi foarte multe momente frumoase și o gamă foarte diversificată de momente precum: Dans (Majorete, Street dance, Country, Rock & Roll, Salsa, Cha Cha, Bollywood), Contorsionism, Piese de teatru (Trupa Parol), Pantomimă (ARTY’S) - spectacol cu Black Light, Parodii, Muzică (Solo & chitara), Beat Box: Cosmin Agache & Codrin, Pascariu Bălan Victor & Stoleriu Răzvan şi invitaţi speciali de la emisiunea „Românii au talent”.

Invitaţiile la spectacol se vor distribui în şcolile şi liceele din Dorohoi sau se pot achiziţiona de la intrarea în sala de spectacol, în ziua desfăşurării acestuia.

Dorohoienii, cu mic cu mare, sunt așteptaţi să susțină talentele din oraș, să arate că pot fi diferiți, că știu să aprecieze munca, că le sunt alături și că îi susțin tot timpul. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web