Dorohoi News Logo

La mulţi ani „One Two Step”! - un an…

One Two Step la multi ani

Am pornit cu greu de jos neştiind că vom ajunge aici. Prin muncă, prietenie şi comunicare am putut depăşi toate probleme pe care le-am întimpinat în decursul unui an. A trecut mult mult,prea repede...

Fiecare om trăieşte o aventură a sa. Toţi trăim aceaşi aventură adică aceea a prieteniei. În fiecare zi ni se întamplă lucruri care mai decare mai spectaculoase care ne fac să gîndim ca toate acestea s-au întamplat cu sensul ca să fim împreuna să luptăm ca o echipă.

Bucuria de a ne afla pe scenă se gaseşte in bucuriile măreţe şi fericirile alea prosteşti de care ne bucurăm zi de zi la repetiţii.

Dansul l-am luat în serios dar nu ca pe o obligaţie şi nici ca drama a unui poem.Privim lucrurile la justa lor importanţă şi ne batem capul pentru ceea ce merită.

Publicul a fost mereu capabil să înţeleagă ceea ce facem si să aprecieze munca depusă. Uneori ne-am lovit de lucruri rele încat nu credeam că ne vom ridica vreodata,dar uite că am avut puterea să ne ridicăm şi să fim pe placul tuturor făcand astfel „un an” decand ne-am nascut.

Le mulţumim celor care ne-au fost alături la vreme bună si vreme rea si ne-au învăţat ca după furtună vine şi soare.

La mulţi ani - One two step - şi mulţi ani înaite plin de realizări şi împliniri!

Pe această cale dorim să mai mulţumim persoanelor care au fost alături de noi pe parcursul acestui an redactiei Dorohoi News, domnului primar Dorin Alexandrescu, domului Niculai Anton şi doamnei profesoare Oana Gomeniuc. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web