Dorohoi News Logo

Expoziţie de fotografie - O lume creată din banalul băţ de chibrit...

Oglinzi post-modernime_Marius Petrescu

Fotograful dorohoian, Marius Petrescu, își expune sâmbătă 21 aprilie 2012, o parte din fotografiile sale la Salonul Expoziţional al Teatrului „Mihai Eminescu” – Botoșani.

Expoziţia poartă titlul „OGLINZI POST-MODERNISME” și precede alte două expoziţii care au avut loc în Dorohoi pe 14 decembrie 2011 la Casa Municipală de Cultură a Municipiului Dorohoi, expoziţie cu titlul “FOTOGRAMELE OCHIULUI INTERIOR” și cea de la începutul lunii martie 2012, când a expus la Sala Teatrului Municipiului Dorohoi, cu prilejul Festivalului Naţional de Muzică Ușoară „MĂRȚIȘOR DOROHOIAN”, expoziţia cu titlul „EXPO – PHOTO…de Mărţișor”.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală ARLECHIN Botoșani, Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente Botoșani, Primaria Municipiului Botoșani, Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani, în colaborare cu Clubul Fotografilor Botoșani (club la care este înscris) și Centrul Europe Direct Botoșani.

Reamintim cititorilor noștri despre ineditul acestei expoziţii, unice în ţara, prin care dorohoianul nostru a reuşit prin multă muncă, răbdare și migală să creeze o lume imaginară, deosebită, perfectă poate… şi nu neapărat din dispreţ faţă de ceilalţi semeni, nefolosindu-i în poze, ci din dorinţa de a fi unic în felul sau, acesta, a creat o lume a oamenilor din bețe de chibrit pe care i-a fotografiat în ipostaze cu subiecte diferite. „Reactia publicului imi da puterea de a merge mai departe”, a spus fotograful Marius Petrescu pentru Dorohoi News. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web