Dorohoi News Logo

Asociația IHTIS prezentă la spectacolul tinerilor dorohoieni

Trupa One, Two Step - Aniversare pe scena_109

Sâmbătă, 28 aprilie, Sala Teatrului din Dorohoi a găzduit evenimentul “Aniversare pe Scena”, spectacol prin care membrii Trupei de Dans “ONE TWO STEP” au sarbatorit un an de la prima reprezentatie.

In aceste vremuri, cand multi dintre tineri nu pricep deloc rostul vietuirii lor, Trupa “ONE TWO STEP” alaturi de talentati colaboratori au prezentat momente artistice deosebite: dans, muzica, teatru…

Evenimentul a prilejuit Asociatiei IHTIS posibilitatea de promovare a actiunii ce urmeaza a avea loc peste numai o saptamana – 5 Mai – pe Pietonalul Dorohoian. Micul nostru stand de prezentare a fost atent analizat de gazda noastra, Dna Valuta Murariu – Directoare a Case Municipale de Cultura, care a devenit primul donator dorohoian in cadrul proiectului din acest an, achizitionand unul din bijourile create de voluntarul Valentin Duran.

Vreau sa evidentiez faptul ca adevarata valoare a actiunii “Voluntar la Domiciliu” o constituie SOLIDARITATEA intre CREATORI si DONATORI – dovedind împreună sustinerea noastra morala. Centrul de Viata Independenta ce ni-l dorim, inseamna o investitie uriasa. Insa, daca nu am fi initiat an de an asemenea mici actiuni, astazi n-am fi avut 1% din valoarea necesara construirii acestuia … Este putin, dar incurajator pentru noi prin suportul acelora care ni s-au alaturat treptat.

Un gand aparte trebuie adresat Dlui consilier Dorin Birta, care in noianul grijilor sale cotidiene le adauga si pe ale noastre, prin tot ceea ce înseamna organizarea si promovarea prin DorohoiNews a evenimentelor dorohoiene. Recunostinta deplina.

Mihaela Mihaescu

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web