Dorohoi News Logo

One Two Step: Binele cu bine se răsplăteşte

trupa-one-two-step

Trupa One Two Step organizează astăzi, 24 mai, începând cu ora 12:20, la Sala Teatrului Dorohoi, un spectacol de caritate.

Spectacolul are ca scop strângere de fonduri care vor fi donate persoanelor care au cu adevărat nevoie de ajutor. Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitaţie, care se poate achiziţiona de la membrii trupei sau se poate obţine la intrarea la spectacol.

Alături de trupa One Two Step va urca pe scena trupa PAROL, Cosmina Aparaschivei şi Anda Barariu. Aceştia speră să reuşească să impresioneze într-un mod cât mai plăcut şi să obţina aprecierea publicului prin aplauzele care le dau puterea de a merge mai departe.

„Sperăm să reuşim să strângem cât mai mult din acest spectacol şi ne dorim să impresionăm publicul intr-un mod cât mai plăcut. Mulţumim domnului primar Dorin Alexandrescu şi doamnei director al Casei Municipale de Cultură Dorohoi, Valuţa Murariu, pentru susţinerea în acest spectacol, cât şi cadrelor didactice pentru că ne-au ajutat în organizarea acestui spectacol, domnului director Emilian Pochişcan şi doamnei profesor Oana Gomeniuc. Nu vreau să uităm nici de partenerii media, Dorohoi News, care vor fi prezenţi alături de noi. Mulţumim tuturor!”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Cosmin Vatamanu, membru al trupei One Two Step. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web