Dorohoi News Logo

Casa Municipală de Cultură Dorohoi organizează astăzi spectacolul „Lumea prin ochi de copil”

lumea prin ochi de copil

Casa Municipală de Cultură Dorohoi va organiza în acest sfârşit de săptămână spectacolul „Lumea prin ochi de copil”, activitate ce va marca sfârşitul anului şcolar 2011 - 2012.

Spectacolul va fi organizat duminică, 24 iunie 2012, ora 17:00, pe scena din Parcul „Brazi” şi va fi un spectacol de muzică şi dans susţinut de peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 19 ani.

La această activitate vor fi prezenţi ca invitaţi şi Clubul Sportiv Pro Dance Dorohoi, Şcoala Populară de Arte Botoşani, Cercurile de Dansuri populare şi Folk-muzică uşoară de la Clubul Copiilor Dorohoi precum şi Grupul Mellody de la Asociaţia Culturală Arlechin Botoşani.

„Doresc ca acest spectacol să fie văzut de cât mai mulţi spectatori din Dorohoi pentru că reflectă activitatea Casei Municipale de Cultură. De acum vor începe activităţi de recreere pe timpul vacanţei şi se vor desfăşura altfel de acţiuni.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, directorul Casei Municipale de Cultură Dorohoi, Valuţa Murariu. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web