Dorohoi News Logo

Ansamblul Mugurelul: Final de proiect transfrontalier

Ansamblul Mugurelul

Ansamblul Mugurelul se va deplasa în perioada 23 - 25 iunie în regiunea Cernăuţi, Ucraina, unde se vor desfăşura ultimile activităţi din cadrul proiectului transfrontalier derulat de către Asociaţia Mugurelul în parteneriat cu Universitatea Naţională „Yury Fedkovych” din Cernăuţi, Ucraina.

Denumirea proiectului este „Parteneriat pentru promovarea tradiţiilor culturale în rândul tinerilor” din cadrul Programului Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007 - 2013.

În cadrul acestei deplasări se vor susţine trei spectacole:

- 23 iunie – Raionul Hliboca
- 24 iunie – comuna Târnauca
- 25 iunie – comuna Mahala

Toate cele trei spectacole vor fi susţinute de către copiii şi tinerii din Ansamblul Mugurelul şi tinerii din ansamblul de la Universitatea Naţională „Yury Fedkovych” din Cernăuţi, Ucraina.

„Sunt deosebit de fericit că ne apropiem de sfârşitul proiectului, un proiect derulat în condiţii excelente, conform planificarilor şi conform programului de activităţi. Partenerii noştri au fost deosebit de responsabili şi au avut o implicare deosebită în acest proect şi pentru acest  lucru, proiectul nostru a fost selectat ca fiind unul din cele mai reuşite proiecte din această perioadă.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Marcel Dupu, manager proiect. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web