Dorohoi News Logo

Bani primiți de catre primăriile din județ în ultima ședință a CJ

Botosani Consilierii judeteni

Consilierii judeteni au decis, joi, repartizarea sumei de 960.000 lei primita saptamina aceasta prin Hotarire de Guvern. Potrivit Hotararii de Consiliu Judetean, 500.000 lei alocati Consiliului Judetean din fondul de rezerva bugetara a Guvernului au fost dirijati catre plata unei facturi restante firmei Transporturi Auto, cea care a efectuat lucrarile de modernizare la DJ 208 Vorona, scrie botosaninews.ro. Valoarea totala a lucrarii este de 1174.000 lei, CJ achitind cu cele 500.000 lei mai putin de jumatate din factura, diferenta urmind sa fie suportata din bugetul anului 2011.
     "Acesti 500.000 lei, ca sa ii putem utiliza pina la sfirsitul anuui, ii vom dirijam la plata unei facturi la drumul Vorona. Exista o factura care nu a putut fi achitata din lipsa de fionduri si achitam mai putin 50% din totalul acesteia", a declarat presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tibuleac.
     De asemenea, tot prin Hotarire de Guvern s-au alocat alti 460.000 lei pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse in judetul Botosani. Consilierii judeteni au decis directionarea acestor bani catre Directia Judeteana de Drumuri si Poduri in vederea consolidarii a unui numar de cinci podete, doua din localitatea Hanesti, unul in Sendriceni, dar si in Codreni si Broscauti, precum si pentru reabilitarea a doua platforme de drum in localitatile Dumeni si Dangeni. (DorohoiNews.ro)

economic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web