Dorohoi News Logo

PRO CASA Dorohoi a aniversat împlinirea a 30 de ani de activitate – FOTO

Nordic Romar Dorohoi_12

Într-o atmosferă festivă, SC NORDIC ROMAR SRL, a aniversat vineri, 16 februarie 2024, împlinirea a 30 de ani de activitate.

Evenimentul a avut loc la restaurantul „Magica”, unde, alături de un număr mare de angajați ai PRO CASA au participat si primarul Dorin Alexandrescu, preotul protopop Ionut Apetrei, directorii de bănci cu care a colaborat firma de la început, colaboratori importanți dar si prieteni apropiați ai firmei, toți reunindu-se in marea familie NORDIC ROMAR.

Dl Marius Rotaru, administratorul firmei, a declarat: „30 de ani de viață este o performanță remarcabilă, iar succesul nostru continuu nu ar fi fost posibil fără contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră - angajați, clienți, autorități și parteneri. De-a lungul anilor, am crescut și ne-am dezvoltat împreună, adaptându-ne mereu la schimbările din piață și anticipând nevoile clienților noștri.

Nu putem să nu ne gândim și să nu ne exprimam recunoștința față de fondatorul firmei, Ghiorghi Rotaru, care a avut viziunea și curajul de a porni această afacere acum trei decenii.

Împreună, vom merge mai departe și vom scrie următoarele capitole din povestea noastră de succes.

La mulți ani NORDIC ROMAR !!!”

economic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web