Dorohoi News Logo

Botoșaniul printre județele cu cele mai mici venituri

venituri-mici

Cele mai mai venituri înregistrate şi declarate Fiscului pentru anul trecut din toate judeţele şi din sectoarele Capitalei sunt de departe cele ale notarilor şi avocaţilor. Sume frumoase au încasat şi cei care s-au ocupat de transferul titlurilor şi cei care au închiriat bunuri. În total, 47 de persoane fizice din toate județele țării dar și din București au realizat anul trecut venituri nete de 38 de milioane de euro.

Cel mai mare venit net anual declarat de o persoană fizică pentru anul trecut nu este din Bucureşti, ci din judeţul Sibiu. Din declaraţia acestuia reiese că anul trecut a avut un venit net de 4,68 milioane euro obținut din transferul titlurilor de valoare, potrivit datelor ANAF.

Pe locul doi se află un bucureştean din sectorul 1 al Capitalei care a câştigat în 2010 2,8 milioane de euro din avocatură, scrie money.ro.

Următorul clasat este din judeţul Olt cu un venit net declarat pentru 2010  de 2,69 mil. euro din alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi. Un alt avocat se află în top, de data aceasta din sectorul 5 al Capitalei, care a avut un venit net de 2,51 mil. euro.

Pe locul cinci se află o persoană din judeţul Suceava care a realizat un venit net de 2,44 mil. euro din transferul titlurilor de valoare.

La polul opus se află cei din județele Covasna, Botoșani, Sălaj, Dâmbovița și Neamț. Un venit anual de 85.000 de euro a fost realizat de un notar din județul Covasna, care se află pe ultima poziție. (DorohoiNews.ro)

economic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web