Dorohoi News Logo

ANAF modifică formularul 102 pentru declararea contribuţiilor sociale

formularul 102

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a elaborat un proiect de ordin pentru modificarea formularului 102 privind oblgatiile de plata la bugetul asigurarilor sociale, ca urmare a intrarii in vigoare a OUG 82/2010.
   Proiectul de Ordin  vizeaza  completarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr.101/2008 pentru aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor, taxelor si contributiilor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa.
    Angajatorii si entitatile asimilate acestora declara obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale, stabilite prin autoimpunere sau cu regim de retinere la sursa, prin completarea si depunerea formularului 102 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale", aprobat prin   Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr.101/2008 pentru aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor, taxelor si contributiilor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa. (Avocatnet.ro)
 

economic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web