Dorohoi News Logo

Află de ce toți țânțarii trag la tine

tantari

Odată cu venirea verii, multe persoane se întreabă, aproape retoric, de ce toţi ţânţarii trag la ele? Se spune ca aceşti oameni au "sângele dulce", dar adevărul este că există anumite caracteristici specifice care fac ca unele persoane să fie mai "apetisante" pentru ţânţari decât altele.

Ţantarii adora persoanele care beau alcool – un studiu recent a dovedit ca si o sticla de bere bauta te face mai atragator pentru tantari, in comparatie cu un om care nu a pus gura pe alcool, scrie lyla.ro

Tantarii trag la gravide – femeile insarcinate sunt de doua ori mai expuse riscului de a fi muscate de tantari decat cele neinsarcinate. Motivul consta in faptul ca gravidele au temperatura corporala cu un grad mai ridicata si expira cu 21% mai mult dioxid de carbon decat cele care nu vor deveni mamici.

Grupa de sange 0, un deliciu pentru tantari – mai multe studii au demonstrat ca persoanele care au grupa sangvina 0 sunt de doua ori mai des muscate de tantari decat cei care au alte grupe de sange, precum A sau B.

Citeşte mai mult pe lyla.ro.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web