Dorohoi News Logo

Ce culori se poartă toamna aceasta

tendinte

Se poartă în continuarea verdele smarald, dar şi alte culori. Iată care sunt tendinţele toamnei 2013! Toamna aceasta se poartă în continuare verdele smarald, culoarea anului 2013. Poţi alege fără grijă rochii de seară verzi, paltoane şi jachete verzi, dar şi piese casual pentru ţinutele de zi cu zi. Verdele închis se poate combina cu nude, alb sau cu alte culori puternice pentru a obţine ţinute color block.

O altă idee bună pentru această toamnă este albul. O ţinută cu alb maculat din cap până în picioare va contrasta foarte plăcut cu peisajul de toamnă. Evident, ar fi perfectă pentru ocazii speciale, unde rochia albă rămâne în topul tendinţelor.

Pentru ţinutele casual, unde albul nu este foarte practic, poţi combina albul cu negru. Această combinaţie clasică revine în tendinţe toamna aceasta, fiind prezentă pe multe podiumuri de modă.

Sfat: Urmează exemplul luI Nicole Richie şi combină o pereche de pantaloni din piele neagră cu o cămaşă albă vaporoasă.

Pasteluri, care au fost atracţia sezonului cald rămân la modă şi pentru toamnă. Se poartă în special paltoanele în culori pastel, în special cele supradimensionate. sursa: unica.ro

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web