Dorohoi News Logo

Acum poţi să-ţi încarci laptopul sau mobilul de la soare. E un sistem simplu şi inovativ

priza

La priza solară! Acest tip de priză lipită pe un geam în care bate soarele, este un sistem cât se poate de simplu şi inovativ, care elimină kilometri de cabluri. Cu toţii avem nevoie de o priză, în condiţiile în care "depindem" de gadgeturi precum telefoanele mobile, tablete, laptopuri, pc-uri şi multe altele.

Acest tip de priză, lipită pe un geam în care bate soarele, este un sistem cât se poate de simplu şi inovativ, care elimină kilometri de cabluri. Cu toţii avem nevoie de o priză, în condiţiile în care „depindem” de gadgeturi precum telefoanele mobile, tablete, laptopuri, pc-uri şi multe altele.

„Am încercat să proiectăm o priză portabilă, care să poată fi folosită fără o pregătire specială", spun reprezentanții companiei de design Kyuho Song & Boa. Priza de fereastră îți permite să îți conectezi dispozitivul în timp ce aceasta primește energie de la soare.

Potrivit designerilor, acest încărcător/convertor poate fi folosit oriunde există lumină, în special în cazul în care există o utilizare limitată a energiei electrice, cum ar fi în aer liber sau în avion. Citeşte mai mult pe greenly.ro.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web