Chiar dacă nu ai dexteritatea unui bucătar adevărat, poţi încerca aceste trucuri ca să rezolvi uşor micile probleme din bucătărie.
Cum cureţi o căpşună: iei un pai şi îl introduci în capşună, de la vârf spre bază.
Cum să îndepărtezi cotorul unei salate verzi - o trantesti puternic de blatul de bucatarie.
Cum să tai o ceapă fără să lăcrimezi - o tai in apă.
Cum să împiedici apa să dea în foc - pui o lingura de lemn pe oală.
Cum îţi dai seama dacă un avocado e bun: îi îndepărtezi codiţa. Dacă se desprinde cu usurinţă, e galbenă sau verde, avocado e bun. Dacă nu mai are codiţă trebuie sa înveţi să-l testezi numai după conţinut.
Cum să menţii o îngheţată moale, chiar dacă stă la congelator - o pui într-o pungă de congelat. Sursa: obiectiv.info