Dorohoi News Logo

Poliția Locală Dorohoi, mereu la datorie. Vezi la ce număr de telefon poți face sesizări!

Politia Locala Dorohoi_03

Echipa de poliţişti locali din Dorohoi este într-un continuu proces de pregătire şi evoluţie profesională, care să asigure intervenţia corectă şi promptă în cazurile de competenţă specifice acestei activităţi.

Principala atribuţie a poliţiei locale este aceea de menţinere a ordinii şi liniştii publice ori de câte ori cetăţenii semnalează nereguli legate de aceste aspecte de convieţuire sau când poliţia intervine direct pentru rezolvarea unor astfel de situaţii.

La categoria contravenţii pentru nerespectarea climatului de ordine în municipiul Dorohoi şi a gospodăririi acestuia, poliţia locală aplică constant măsurile de sancţionare adecvate.

„Ne dorim să fim cât mai operativi și să răspundem prompt tuturor solicitărilor. Avem un oraș întreg și doar o singură patrulă pe schimb, la care se adaugă un om care este permanent în Piața Centrală a municipiului Dorohoi. Încercăm să ajungem în toate zonele orașului, inclusiv în Loturi Enescu, Satu Nou și Dealu Mare pentru a cuprinde tot ce înseamnă Dorohoi.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Ionel Loghin, șeful Poliției Locale Dorohoi.

În acest moment Poliția Locală Dorohoi are un efectiv de nouă oameni, cu care face tot posibilul ca la orice apel să se deplaseze cât mai operativ la locul indicat.

Vezi detalii despre Poliția Locală Dorohoi:

Adresă: Strada A.I. Cuza nr.41, Clădirea în care funcționează și sediul de Taxe și Impozite Locale Dorohoi

Telefon: 0231.610.144

Program de lucru cu publicul:
- Luni – Vineri: 08:00 – 16:30
- Sâmbătă – Duminică: liber

Poliția Locală Dorohoi reușește să facă o permanență de șapte zile din șapte, iar în majoritatea zilelor reușind chiar și o permanență de 24 de ore din 24. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web