Dorohoi News Logo

NOU ! Accesoriul care te ajută să filmezi pe întuneric

obiectiv

Producătorii de accesorii pentru gadgeturi se orientează foarte mult spre smartphone-uri și tablete. O mare parte dintre accesorii sunt destinate camerelor. Așa au apărut o sumedenie de mini obiective foto care spun că-ți transformă smartphone-ul într-un mini DSLR și kituri care sunt capabile să-ți facă din telefon un adevărat microscop.

Pe piața accesoriilor pentru camere încearcă să-și facă loc și Snooperscope, un mic aparat care se atașează la camera telefonului sau a tabletei și te ajută să filmezi pe timp de noapte. 

PSY Corporation, compania care produce acest accesoriu, spune că prin Snooprscope „te va ajuta să vezi lumea atunci când e complet întuneric, să filmezi tot ce ochiul uman nu e capabil să perceapă pe timpul nopții sau în condiții de lumină extrem de slabe”.

Acest mic accesoriu se conectează cu gadgetul wireless cu smartphone-ul sau tableta. Snooperscope e deocamdată în faza de proiect și încearcă să strângă bani pentru a intra în producție. Un astfel de accesoriu ar putea costa în jur de 100 de dolari.

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web