Dorohoi News Logo

Astrologii susţin că aceasta este ZODIA cu cele mai înţelepte femei. Dumnezeu le-a dat o SCLIPIRE unică în tot horoscopul

Femeia-Varsator

Astrologii afirmă într-un glas că acesta este cel mai înţelept semn zodiacal. Oamenii născuţi sub această stea, mereu se află în căutarea justiţiei şi a înţelepciunii. Sinceritatea este calitatea pe care ei o apreciază cel mai mult. Ei sunt obiectivi în gândire şi exprimare. Emotivitatea niciodată nu îi împiedice să aprecieze sobru situaţia. Deci, semnul la care ne referim este Vărsător.

Vărsătorii sunt nişte firi foarte independente. Fiecare tentativă de a le limita libertatea, va juca în defavoare ta. Pentru a fi fericiţi ei au nevoie să se simtă independenţi şi descătuşaţi.

La prima vedere, ei pot părea duri şi reci. Însă ei ascund multe calităţi unice şi o căldură sufletească deosebită. Ei mereu vor face tot posibilul pentru a-şi ajuta oamenii dragi. Lor le place când oamenii din jur se bucură. Şi, de cele mai dese ori, ei vor încerca să provoace zâmbete şi emoţii pozitive.

Unicul lucru extrem de important pentru ei este să nu fie limitaţi în drepturile şi libertăţile personale.

Vărsătorii mereu tind să facă ceva benefic şi util în viaţă. Cei mai buni lucrători sociali şi psihologi sunt anume Vărsătorii. Ei sunt empatici şi pot găsi limbă comună cu oricine.

Vărsătorii sunt progresivi în gândire. Ei, adesea, influenţează substantial formarea şi dezvoltarea personalităţilor din cercul apropiat. Cum am mai spus, oamenii din această zodie sunt personalităţi integre şi admirabile. Ei niciodată nu vor ezită sa spună ce cred, mai ales dacă sunt întrebaţi.

O altă calitate bună pe care o posedă este ceea că ei primesc cu brio critica obiectivă la adresa proprie.

Vărsătorul este simbolul nonconformismului şi al independeţei în gândire. Ei mereu sunt în căutare de sine. Oamenii din această zodie sunt plini de paradoxuri. Ei adesea se contrazic în comportamentul său şi în raport cu alţii. Ei sunt cointeresaţi în lucruri mai fine: ei iubesc singurătatea, dar nimic nu îi satisface mai mult decât o discuţie calitativă şi intimă.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web