Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 18 - 24 ianuarie – FOTO

cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094.

Aquaman
Regia: James Wan
Cu: Jason Momoa, Amber Heard
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 143 minute
Premiera in Romania: 21.12.2018
Aquaman
"Aquaman" îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind "jumătate om, jumătate zeu". Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e "un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă..."

Bumblebee
Regia: Travis Knight
Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 114 minute
Premiera in Romania: 28.12.2018
Bumblebee
Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.
Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Holmes & Watson
Regia: Etan Cohen
Cu: Will Ferrell, John C. Reilly
Gen film: Aventuri,Comedie ,Mister
Premiera in Romania: 04.01.2019
Holmes & Watson
O poveste plină de umor despre misterele clasice ale lui Arthur Conan Doyle, avându-i ca protagoniști pe celebrul detectiv Sherlock Holmes și asistentul său, dr. Watson.

The Snow Queen: Mirrorlands / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor
Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 87 minute
Premiera in Romania: 11.01.2019
The Snow Queen: Mirrorlands / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor
Animaţia care a devenit o tradiţie a sărbătorilor de iarnă în ultimii ani revine pe marile ecrane cu o nouă aventură cuceritoare, Crăiasa Zăpezii: Ţinutul Oglinzilor.
După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.

The Upside / Asistent de (ne)voie
Regia: Neil Burger
Cu: Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston
Gen film: Comedie, Dramă
Durata: 127 minute
Premiera in Romania: 11.01.2019
The Upside / Asistent de (ne)voie
Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.
Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.
The Upside (2018) este o poveste incredibilă despre puterea unei prietenii, și puterea de a-ți trăi din nou viața pe deplin.

Astérix: Le secret de la potion magique /Asterix: Secretul poțiunii magice
Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
Cu: Christian Clavier, Guillaume Briat
Gen film: Animaţie
Durata: 85 minute
Premiera in Romania: 18.01.2019
Astérix: Le secret de la potion magique /Asterix: Secretul poțiunii magice
După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web