Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 1 - 7 martie – FOTO

cinema melodia

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094.

Alita: Battle Angel / Alita: Îngerul războinic
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dragoste
Durata: 122 minute
Premiera in Romania: 15.02.2019
Alita: Battle Angel / Alita: Îngerul războinic
De la producătorii vizionari James Cameron („Avatar”) și Robert Rodriguez („Sin City”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii.
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.
Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

Happy Death Day 2U / Zi de naștere mortală 2 
Regia: Christopher Landon
Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis, Phi Vu
Gen film: Horror, Mister, Thriller
Durata: 102 minute
Premiera in Romania: 15.02.2019
Happy Death Day 2U / Zi de naștere mortală 2
Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în "Zi de naştere mortală 2", continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

Oh, Ramona!
Regia: Cristina Jacob
Cu: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 109 minute
Premiera in Romania: 15.02.2019
Oh, Ramona!
Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

Cold Pursuit / Ucide-i cu sânge rece
Regia: Hans Petter Moland
Cu: Emmy Rossum, Liam Neeson, Laura Dern, William Forsythe
Gen film: Acţiune, Dramă, Thriller
Durata: 118 minute
Premiera in Romania: 22.02.2019
Cold Pursuit / Ucide-i cu sânge rece
Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

Harvie and the Magic Museum / Harvie și muzeul fermecat
Regia: Martin Kotík, Inna Evlannikova
Cu: Martin Dejdar, Ota Jirák, Jirí Lábus, Martin Klásek
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 88 minute
Premiera in Romania: 01.03.2019
Harvie and the Magic Museum / Harvie și muzeul fermecat
Harvie este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat, iar cea mai mare pasiune a sa sunt jocurile video. Ar da orice pentru a termina ultimul nivel!
Într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica și patrupedul Jerry, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși.
Cei trei descoperă că muzeul este de fapt fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață! Dar o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Oare va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală?

What Men Want / Ce-şi doresc bărbaţii
Regia: Adam Shankman
Cu: Taraji P. Henson
Gen film: Comedie, Fantastic, Romantic, Dragoste
Durata: 117 minute
Premiera in Romania: 01.03.2019
What Men Want / Ce-şi doresc bărbaţii
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web