Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 3 - 9 mai – FOTO

cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094.

Wonder Park  / Parcul de distracţii
Cu: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 85 minute
Premiera in Romania: 19.04.2019
Wonder Park  / Parcul de distracţii
Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

Avengers: Endgame / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 182 minute
Premiera in Romania: 26.04.2019
Avengers: Endgame / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Five Feet Apart / La cinci pași de tine
Regia: Justin Baldoni
Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 116 minute
Premiera in Romania: 03.05.2019
Five Feet Apart / La cinci pași de tine
Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.

Miss Bala
Regia: Catherine Hardwicke
Cu: Gina Rodriguez
Gen film: Acţiune, Dramă, Thriller
Durata: 104 minute
Premiera in Romania: 03.05.2019
Miss Bala
În Miss Bala, Gina Rodriguez joacă rolul unei tinere, Gloria, care descoperă că are o putere despre care nu a știut nimic atunci când cea mai bună prietenă a ei a fost răpită. Dar noile circumstanțe în care se găsește o vor forța să sufere o transformare uluitoare.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile / Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic
Regia: Joe Berlinger
Cu: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan
Gen film: Biografic, Crimă, Thriller
Durata: 108 minute
Premiera in Romania: 03.05.2019
Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile / Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic
1969. Ted (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.
Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web