Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 7 – 13 iunie – FOTO

cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094.

Godzilla: King of the Monsters - 3D
Regia: Michael Dougherty
Cu: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Lexi Rabe
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, Horror, SF
Durata: 131 minute
Premiera in Romania ~ 31.05.2019
Sinopsis Godzilla: King of the Monsters
O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?

Dark Phoenix / X-Men: Dark Phoenix – 3D
Regia: Simon Kinberg
Cu: Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 161 minute
Premiera in Romania ~ 07.06.2019
Sinopsis Dark Phoenix
În Dark Phoenix, X-Men se confruntă cu cel mai formidabil și puternic dușman: chiar unul de-al lor, Jean Grey. În timpul unei misiuni de salvare în spațiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forță cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forță nu numai că o face infinit mai puternică, dar mult mai instabilă. Luptând cu această entitate din interiorul ei, Jean își dezlănțuie puterile în moduri pe care ea nu le poate înțelege și pe care nu le poate înfrâna. Când Jean scapă de sub control și îi rănește pe cei pe care îi iubește cel mai mult, începe să descopere legătura care îi ține pe X-Men împreună. Acum, odată cu destrămarea acestei familii, ei trebuie să găsească o cale de a se uni, nu numai pentru a o salva pe Jean, ci și pentru a salva planeta de străinii care doresc să declanșeze această forță și să conducă galaxia.

MA - digital
Regia: Tate Taylor
Cu: Octavia Spencer
Gen film: Dramă, Horror, Thriller
Durata: 99 minute
Premiera in Romania ~ 07.06.2019
Sinopsis Ma
Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu un câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.

Pokémon Detective Pikachu – 3D
Regia: Rob Letterman
Cu: Ryan Reynolds
Gen film: Animaţie, Familie, Fantastic, Mister, SF
Durata: 104 minute
Premiera in Romania ~ 07.06.2019
Sinopsis Pokémon Detective Pikachu
Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web