Dorohoi News Logo

5 piese esențiale pentru un look cool în sezonul rece

dorohoinews (2)

În sezonul rece este mai dificil să-ți construiești ținute creative care să atragă atenția. Însă cu varietatea de piese vestimentare și accesorii disponibile în magazine și pe platformele online de cumpărături poți face magie, mai ales dacă știi ce să alegi și cum să combini. Dacă ai nevoie de inspirație, iată câteva piese cool cu care poți începe:

Geaca matlasată

Iarna, confortul termic este primul criteriu după care îți construiești ținutele. Dar se poate să îți fie cald și să arăți cool, în același timp. Hainele de exterior sunt cele care ies în evidență în ținută, așa că alege o geaca de iarna pentru barbati matlasată, impermeabilă, într-o culoare tare, căptușită cu puf de gâscă sau cu vatelină. Sau mergi pe o variantă cu accesorii care atrag atenția – fermoare în contrast, capse, buzunare mari aplicate, garnituri de blană.

Puloverul supradimensionat

Nimic nu e mai în trend și mai relaxat decât un pulover larg, cu lucrătură în relief. Acest gen de pulover, care cade peste șolduri, este călduros și arată bine alături de jeans sau chinos slim, bocanci și un fular lung. Dacă vrei să ieși din tipare, poartă un pulover gros peste o cămașă simplă office, alături de un jeans negru.

Mănușile din piele

Dacă vrei să fii în tendințe și să eviți să îți înghețe mâinile, o pereche de mănuși din piele au această dublă funcționalitate. Sunt versatile, extrem de stylish și se integrează fantastic în orice ținută. Optează pentru cele clasice, în culori închise, precum maro sau negru, dacă vrei să rămâi în zona eleganței neutre, dar nu te feri nici de cele în culori aprinse sau în stilul driver gloves pentru a da un aer cool ținutei.

Ceasul sport

Ceasurile sunt stylish în orice sezon, însă iarna, pentru că tendința predominantă este către ținute de stradă sau casual, alege un ceas sport, supradimensionat, cu curea din silicon. Poți alege din nenumăratele modele de ceasuri pentru barbati de la Fashion Days, unul care să arate bine alături de piesele pe care le ai deja în garderobă. Poți miza pe negru sau poți îndrăzni să experimentezi cu unul într-o culoare tare, care va atrage toate privirile.

Ghetele 

De la bocanci la desert boots, ghetele reprezintă încălțămintea vedetă a iernii. Sunt iubite nu doar pentru stil, ci mai ales pentru confortul pe care îl oferă. Multitudinea de modele existente pe piață îți oferă și posibilități nelimitate de a le integra în ținute. Bocancii arată cool cu jeans și geacă matlasată, ghetele Chelsea merg în ținute smart casual, cu palton, chinos și eșarfă sau în asocieri office, desert boots arată bine cu chinos și ținute stratificate în partea de sus, cu o jachetă de piele peste un cardigan supradimensionat. Totul este posibil dacă știi cum să asortezi și să combini.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web