Dorohoi News Logo

Nou pentru dorohoieni! RudiTur Logistics are acum magazin și în Dorohoi

RudiTur (3)

„Într-o Uniune în care toți suntem egali, nu pot exista consumatori de categoria a doua.” - Sub acest motto, RudiTur Logistics oferă produse de cea mai bună calitate, acum și consumatorilor din Dorohoi.

Niciun produs pe care noi îl comercializăm nu este destinat pentru piața din România, ci este importat direct din țările în care știm sigur că nu se face rabat la calitate. 

În ofertă: 
- Produse fără gluten (sucuri, sosuri, condimente, dulciuri, cappuccino și cafea, ceai, drojdie etc.);
- Produse fără zahăr;
- Îngrijire personală pentru categoriile: bărbați, femei, copii (creme, geluri de duș, spume de baie, deodorante și parfumuri, săpunuri, igienă dentară, șampon, balsam de păr, servețele, seturi cadou etc.);
- Produse de curățenie (detergent de rufe, balsam pentru rufe, detergent pardoseli, produse pentru pardoseli, detergent pentru baie și bucătărie, odorizante, soluție geamuri/mobilă/suprafețe).

La noi găsești produse din Vest la preț de Est. Știm cu toții că marii producători de produse alimentare practică dublul standard de calitate pentru produsele lor. 

Produsele care sunt destinate pentru consumul în țări europene precum Italia, Germania, Grecia, Franța, Belgia și altele sunt de o calitate net superioară celor din România, Polonia, Ungaria etc. 

Vino la noi și îți garantăm că vei simți diferența! Ne găsești și la DOROHOI, strada Spiru Haret Nr.5

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web