Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 18 – 24 iunie – FOTO

cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729000094.

Peter Rabbit: Fugit de acasa
Regia: Will Gluck
Cu: Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, James Corden
Gen film: Animaţie Aventuri Comedie Familie
Durata: 93 minute
Premiera in Romania: 11.06.2021
Peter Rabbit:
Peter Rabbit, adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, revine pe ecrane cu un nou capitol.Deja știm că familia iepurească, în frunte cu ștrengarul Peter, se instalase în grădina conacului lui Thomas McGregor și a proaspetei sale soții, Bea. Deși au stabilit un armistițiu și Thomas s-a împăcat cu ideea că are iepuri în grădină, ba i-a mai și “adoptat”, cu condiția să-i lase în pace premiatele tomate, Peter nu se lasă de pozne cu una, cu două, apărându-și cu vârf și îndesat reputația de obraznic. Și tocmai de aceea, uneori, riscă să fie acuzat chiar și atunci când nu este vinovat. Blazat, Peter fuge de-acasă. Gata cu viața monotonă din grădină!Ajuns la oraș, se bucură de aventură și își face prieteni noi: iepurele vagabond Barnabas, şobolanul rotofei Samuel Whiskers şi felinele infractoare: Tom Kitten şi Mittens. Noii camarazi îi apreciază poznele și Peter se simte, în sfârșit, acceptat, dar noul anturaj este cam dubios și îl bagă în belele. Reprezintă oare acest rol cine este el cu adevărat? E momentul să decidă dacă rămâne “iepurele rău”, cum îl consideră toți, sau este în stare și de fapte bune.Îngrijorați, ceilalți iepurași (surorile lui Peter, Flopsy, Mopsy şi Cotton-Tail, alături de vărul Benjamin) pornesc în căutarea lui, dar, odată ieșiți din grădină, îi pasc mari pericole. Thomas însuși vede cum Nigel Basil-Jones, noul editor al cărții cu picturi realizate de Bea, o prinde în mreje și le periclitează relația, așa că trebuie să acționeze fără preget pentru a-și salva familia. Ca și Peter, Bea trebuie să caute drumul înapoi spre adevărata sa personalitate. 
Vor reuși oare să scape de influențele negative, să se reunească și să restabilească armonia? Vedem în noile aventuri iepurești “Peter Rabbit: Runaway” – o poveste despre identitate, cu aventuri comice și lecții valoroase pentru copii.

Godzilla vs. Kong
Regia: Adam Wingard
Cu: Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle, Danai Gurira
Gen film: Acţiune Dramă SF Thriller
Durata: 113 minute
Premiera in Romania: 11.06.2021
Godzilla vs. Kong
Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani - instigată de forțe nevăzute - este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.

Mortal Kombat
Regia: Simon McQuoid
Cu: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Mehcad Brooks
Gen film: Acţiune Aventuri Fantastic SF Thriller 
Durata: 95 minute
Premiera in Romania: 18.06.2021
Mortal Kombat
Scenariul, imaginat de Oren Uziel (Mortal Kombat: Legacy) și Dave Callaham (The Expendables), are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

The Hitman's Wife's Bodyguard
Regia: Patrick Hughes
Cu:  Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Morgan Freeman
Gen film: Acţiune Comedie Thriller
Durata: 116  minute
Premiera in Romania: 18.06.2021
The Hitman's Wife's Bodyguard
Cel mai letal din lume cuplu ciudat - bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) - se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trio-ul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi rapid că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

The Unholy 
Regia: Evan Spiliotopoulos
Cu: Jeffrey Dean Morgan, Cary Elwes, William Sadler, Katie Aselton, Cricket Brown
Gen film: Dramă Horror Mister 
Durata: 99 minute
Premiera in Romania: 18.06.2021
The Unholy
Gerry Fenn (Jeffrey Dean Morgan), un jurnalist căzut în dizgrație, devenit independent, care alimenta tabloidele cu povești despre fenomene supranaturale, este trimis să investigheze un fenomen ciudat dintr-o comunitate mică de fermieri. Sceptic din fire, Fenn respinge imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn vede o adolescentă surdă, Alice (Cricket Brown), șoptind lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp. Ceea ce urmează, spre stupefacția sa, este o serie de evenimente inexplicabile care îi convinge pe localnici că Alice face miracole. Atunci când se răspândește vestea că puterile vindecătoare ale lui Alice se datorează Fecioarei Maria, se dezlănțuie curiozitatea celor din apropiere și de departe, care vor să fie martori ai fenomenului. Atunci când masele pline de speranță vin în acest orăşel uitat de lume, Fenn consideră că are șansa de a-și reabilita imaginea și a-și reface cariera. Oricum, când preotul este lovit de o moarte misterioară, Fenn crede că se petrece ceva mai sinistru. Cu ajutorul unui medic local, Natalie Gates (Katie Aselton), Fenn se grăbește să dezgroape secrede din trecut pentru a determina dacă darul fete este de natură divină sau demonică.
Screen Gems prezintă o producție a Ghost House Pictures, Altarul. Filmul îi are în distribuţie pe Jeffrey Dean Morgan, Katie Aselton, William Sadler, Cricket Brown, cu Diogo Morgado și Cary Elwes. Scenariul este scris și regizat de Evan Spiliotopoulos după povestea lui James Herbert, Shrine. Spiliotopoulos produce de asemenea cu Sam Raimi și Rob Tapert. Andrea Ajemian și Romel Adam sunt producători executivi. Echipa de film îi include pe directorul de imagine Craig Wrobleski, csc, designerul de producție Felicity Abbott, editorul Jake York, compozitorul Joseph Bishara, și designerul de costume Jennifer Lynn Tremblay.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web