Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 9 - 16 iulie – FOTO

cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729000094.

Spirit Neîmblânzit
Regia: Elaine Bogan, Ennio Torresan
Cu: Isabela Moner, Jake Gyllenhaal
Gen film: Animaţie Aventuri Comedie Western
Durata: 88 minute
Premiera in Romania: 02.07.2021
Spirit Neîmblânzit
O aventură spectaculoasă despre o fată neînfricată care tânjește după un loc de apartenență, și care descoperă un spirit înrudit atunci când viața ei se intersectează cu un cal sălbatic, Spirit neîmblânzit este următorul capitol din iubita poveste creată de DreamWorks Animation.
Lucky Prescott nu și-a cunoscut niciodată cu adevărat mama care a murit, o talentată călăreață de rodeo din Miradero, un orășel de frontieră.
La fel ca mama ei, Lucky nu este un fan al regulilor și restricțiilor, ceea ce o îngrijorează pe Cora, mătușa care are grijă de ea. Lucky a crescut într-un oraș de pe Coasta de Est, sub supravegherea strictă a Corei, dar, când Lucky își forțează norocul cu prea multe escapade riscante, Cora o trimite înapoi în Miradero la tatăl ei, Jim.
Lucky se simte ca un pește pe uscat în micul orășel, dar totul se schimbă pentru ea când îl întâlnește pe Spirit, un mustang sălbatic cu o fire independentă, și când se împrietenește cu doi călăreți locali, Abigail Stone și tatăl ei, Pru Granger, acesta din urmă fiind cel mai bun prieten al tatălui lui Lucky.
Când un samsar fără inimă și acoliții lui îl fură pe Spirit dimpreună cu ceilalți cai ca să-i scoată la licitație pentru o viață de captivitate și muncă grea, Lucky îi recrutează pe noii ei prieteni ca să-i oprească. Împreună, fetele pornesc în aventura vieții lor pentru a salva calul care i-a oferit lui Lucky cel mai prețios dar - libertatea și sentimentul că are un scop în viață – și care ajutat-o să descopere în ea firea mamei sale, dar și rădăcinile mexicane, la care nu s-ar fi așteptat niciodată.
Spirit neîmblânzit este următorul capitol din îndrăgita franciză produsă de DreamWorks Animation, care a început cu filmul nominalizat în 2002 la Oscar® , Spirit: Stallion of the Cimarron și care mai include un serial TV câștigător de premii Emmy. Scenariul este scris de Aury Wallington (Spirit Riding Free , produs de Netflix și DreamWorks Animation) și Kristin Hahn (Dumplin’). Filmul este regizat de Elaine Bogan (Trollhunters: Tales of Arcadia, produs de Netflix și DreamWorks Animation) și este produs de Karen Foster (coproducător, How to Train Your Dragon). Co-regizorul filmului este Ennio Torresan Jr. (The Boss Baby), iar partitura muzicală a filmului e compusă de Amie Doherty (Undone, produs de Amazon, Marooned, produs de DreamWorks Animation).

Fast & Furious 9
Regia: Justin Lin 
Cu: Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
Gen film: Acţiune Aventuri Crimă Thriller
Durata: 141 minute
Premiera in Romania: 25.06.2021
Fast & Furious 9 
Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

The Ice Road
Regia: Jonathan Hensleigh
Cu: Laurence Fishburne, Liam Neeson
Gen film: Aventuri Dramă Thriller
Durata: 109  minute
Premiera in Romania: 02.07.2021
The Ice Road
După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

Jaful Secolului (Way Down) 
Regia: Jaume Balagueró
Cu: Famke Janssen, Freddie Highmore, Liam Cunningham
Gen film: Acţiune Aventuri Fantastic Thriller 
Durata: 118  minute
Premiera in Romania: 02.07.2021
Jaful Secolului (Way Down)
Banca Spaniei este unică. O bancă absolut inaccesbilă. O bancă pe care nimeni nu ar putea s-o jefuiască vreodată. Nu există planuri ale băncii. Nu există hărți. Nimic despre sistemul de proiectare al seifului. Este un mister absolut. În plus, șeful securității păzește banca ca pe propria viață. Aceasta e provocarea care îi aprinde interesul lui Tom, un geniu al ingineriei, care e hotărât să afle secretele seifului, și să pătrundă în adâncurile băncii. Ținta e o comoară de mult dispărută, care va fi adusă în seiful băncii pentru doar zece zile.
Condusă de Walter, expert în artă, echipa are doar zece zile la dispoziție ca să pregătească jaful și să reușească să iasă de acolo. Zece zile ca să pună la cale planul, și doar nouăzeci de minute să îl pună în aplicare: cele nouăzeci de minute cât va dura meciul naționalei Spaniei, din finala Cupei Mondiale, care va ține ocupată atenția miilor de fani ce se vor strânge pentru a urmări evenimentul pe ecranele-gigant amplasate chiar în fața Băncii Spaniei. Numărătoarea inversă a început.

Black Widow (Văduva Neagră) 
Regia: Cate Shortland
Cu: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz
Gen film: Acţiune Aventuri SF
Durata: 133  minute
Premiera in Romania: 09.07.2021
Black Widow (Văduva Neagră)
Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine supereroina Văduva neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum. Acțiunea are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha e forțată să își infrunte trecutul.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web