Dorohoi News Logo

10 trucuri și sfaturi pentru mixerul dumneavoastră cu stand

Robot_bucatarie

Un mixer KitchenAid este unul dintre cele mai valoroase instrumente pe care le puteți avea în bucătărie. Acesta face ca amestecarea unui lot de prăjituri sau a unui amestec de tort să fie atât de ușoară. Este, de asemenea, perfect pentru a face frișcă de casă și ar trebui să-i mulțumim mixerului de fiecare dată când trebuie să batem albușurile de ou. 

Dar ce se întâmplă dacă nu sunteți un brutar pasionat? Merită cu adevărat un mixer KitchenAid să ocupe spațiul de pe blat? Iată câteva trucuri și sfaturi pentru mixerul KitchenAid care vă vor face să vă întrebați de ce ați lăsat acest aparat versatil (și frugal) să se umple de praf atât de mult timp.

Chiar dacă v-ați folosit mixerul KitchenAid timp de ani de zile, mai sunt încă un lucru sau două de învățat. În lista de mai jos veți găsi noi moduri de a vă folosi mixerul și noi moduri de a avea grijă de mixerul dumneavoastră. Aceste trucuri pentru mixer vă vor face să vă folosiți KitchenAid-ul în fiecare zi!

1. Faceți unt în mixerul dvs.

Mixerul dvs. Cu stand este bun pentru mai mult decât pentru a amesteca deserturi! Untul de casă este atât de delicios și atât de ușor de făcut cu un KitchenAid. Prepararea untului de casă în mixerul dvs. este o modalitate excelentă de a folosi smântâna groasă în plus și de a vă ajuta să controlați cantitatea de sare. Este, de asemenea, o experiență de învățare excelentă pentru copii!

2. Aluat de joacă în KitchenAid

Aluatul de joacă este un instrument excelent de învățare senzorială pentru copii. Aluatul de joacă cumpărat de la magazin poate avea ingrediente discutabile, dar din fericire este atât de ușor de făcut acasă. Puteți face un aluat de joacă DIY cu aromă de lămâie care este foarte ușor de realizat cu mixerul dvs. și vă va oferi ore întregi de distracție!

3. Faceți guacamole + mai multe

Mixerul KitchenAid este excelent pentru deserturi, dar poate face mult mai multe. Vă puteți folosi mixerul pentru a face guacamole, granola, ouă omletă pentru o mulțime, unt de arahide și multe altele!

4. Faceți frișca perfectă

Cheia pentru o frișcă PERFECTĂ este să puneți bolul de mixare și accesoriile în congelator timp de 15-30 de minute înainte de a o face. Puteți găsi o rețetă delicioasă pentru frișca perfectă și să renunțați să mai cumpărați chestii făcute cu ingrediente pe care nu le puteți pronunța.

5. Mărunțiți puiul în câteva secunde

E incredibil cât de ușor este să faceți pui mărunțit în doar câteva secunde cu mixerul KitchenAid! Mixerul dvs. va mărunți, de asemenea, carnea de porc gătită, carnea de vită și multe altele!

6. Faceți o protecție împotriva stropilor pentru mixer DIY

Ingredientele umede pot face mizerie în jurul mixerului dvs. Este simplu să vă faceți propria protecție împotriva stropilor mixerului DIY cu capacul de la o găleată de înghețată. Nu aveți o găleată de înghețată? Încercați un capac vechi de container Tupperware!

7. Controlați praful de ingrediente uscate

Bătătoarele care se învârt sălbatic plus făina uscată sau zahărul pot fi egale cu mizerie în bucătărie. Păstrați mizeria la distanță urmând acest sfat și înfășurând un prosop peste mixerul dvs. 

8. Glisați cu ușurință mixerul dvs.

Chiar dacă vă lăsați mixerul pe blat tot timpul, probabil că trebuie să-l mutați de sub un dulap pentru a-l folosi. Folosiți un prosop pentru a vă ajuta să vă glisați mixerul mult mai ușor!

9. Îngrijirea și întreținerea mixerului KitchenAid

La fel ca în cazul oricărui instrument sau aparat, întreținerea regulată vă poate ajuta să vă păstrați mixerul în cea mai bună formă. Curățarea și îngrijirea mixerului KitchenAid nu este dificilă și vă va asigura că va funcționa bine în anii următori. 

10. Vopsiți mixerul dumneavoastră KitchenAid

Vreți să vă actualizați mixerul? În loc să cumpărați unul nou, dați-i un lifting celui vechi! Vă puteți vopsi mixerul KitchenAid pentru a se potrivi stilului dvs. actual și culorilor preferate.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web