Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 1 – 7 iulie – FOTO

cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729000094.

Minionii 2
Regia: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val
Cu: Alan Arkin, Steve Carell, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme, Michelle Yeoh
Gen film: Animaţie Aventuri Comedie Familie 
Durata: 87 minute
Premiera in Romania: 01.07.2022
Minionii 2
Plasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor.
Nu merge prea bine, iar lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul lui Kevin, Stuart, Bob, Otto și ceilalți Minioni și devine brusc inamicul de moarte al vârfului răului. Pe fugă, Gru și Minioni vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare, Wild Knuckles însuși, și vor descoperi că, chiar și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

Thor: Love and Thunder
Regia: Taika Waititi
Cu: Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Hemsworth, Karen Gillan
Gen film: Acţiune Aventuri Fantastic
Durata: 119 minute
Premiera in Romania: 08.07.2022
Thor: Love and Thunder
Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (tr. Gorr Călăul Zeilor).

Jurassic World: Dominion
Regia: Colin Trevorrow
Cu: Daniella Pineda, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern
Gen film: Acţiune Aventuri SF Thriller 
Durata: 146 minute
Premiera in Romania: 10.06.2022
Jurassic World: Dominion
Arhitectul și regizorul capitolului Jurassic World, Colin Trevorrow, ne prezintă Jurassic World: Dominația, care are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum - și vânează - alături de oameni din întreaga lume. Acest echilibru fragil va remodela viitorul și va determina, odată pentru totdeauna, dacă ființele umane vor rămâne prădătorii de vârf pe o planetă pe care o împărtășesc acum cu cele mai înfricoșătoare creaturi ale istoriei.

Top Gun: Maverick
Regia: Joseph Kosinski
Cu: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer
Gen film: Acţiune Dramă
Durata: 131 minute
Premiera in Romania: 27.05.2022
Top Gun: Maverick
După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

The Black Phone
Regia: Scott Derrickson
Cu: Ethan Hawke, Jeremy Davies, Madeleine McGraw, Mason Thames
Gen film: Horror 
Durata: 102 minute
Premiera in Romania: 24.06.2022
The Black Phone
Telefonul este mort. Dar sună...
Finney Shaw, un băiat de 13 ani, timid, dar inteligent, este răpit de un ucigaș sadic și închis într-un subsol izolat fonic, unde țipetele nu-l ajută cu nimic. Când un telefon deconectat prins în perete începe să sune, Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului. Și acestea sunt gata să se asigure că ceea ce li s-a întâmplat lor nu i se va întâmpla lui Finney.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web