Dorohoi News Logo

Iată tot ce trebuie să știi pentru a merge la sloturi în Las Vegas!

sloturi-in-Las-Vegas

De-a lungul anilor, cazinourile din Las Vegas au devenit cele mai faimoase destinații de jocuri de noroc din întreaga lume, atât pentru jucătorii profesioniști, cât și pentru cei de agrement. În timp ce site-urile de jocuri de noroc online din SUA au cunoscut un boom, odată cu deschiderea pieței, Las Vegas deține în continuare poziția de lider în ceea ce privește jocurile de noroc din cazinouri în persoană!

Unul dintre cele mai populare jocuri din cazinourile din Las Vegas sunt sloturile, datorită simplității lor și a potențialului mare de câștiguri. Deși sloturile sunt în primul rând un joc de noroc, există totuși strategii pe care le puteți urma pentru a vă crește șansele de câștig la cazinouri.

În prezent, aparatele de joc din Las Vegas, considerate aparate de joc moderne, sunt proiectate să arate și să se simtă ca vechile modele mecanice (cu fructe sau clopoței pe liniile de plată), dar funcționează pe un principiu complet diferit. Rezultatul fiecărei trageri este de fapt controlat de un computer central din interiorul aparatului, nu de mișcarea rolelor.

Cazinourile din Las Vegas oferă cea mai largă gamă posibilă de opțiuni în ceea ce privește aparatele de sloturi și video poker. Dacă aveți o emisiune de jocuri, un serial de televiziune, un film sau un personaj preferat, există șanse ca cazinourile din Vegas să aibă un aparat de joc de păcănele special pentru dumneavoastră! Așteptați-vă să găsiți de toate, de la sloturi cu rotițe, la sloturi gratis, sloturi cu role video, video poker, video keno, video blackjack și progresive cu sume care depășesc 1.000.000 de dolari

Sloturile funcționează folosind generatoare de numere aleatoare

Există câteva lucruri pe care trebuie să le înțelegeți despre modul în care funcționează aparatele de sloturi înainte de a începe să vă folosiți tehnica excelentă a aparatelor de sloturi pentru a-i doborî pe bandiții cu un singur braț. Înțelegerea modului în care sunt create sloturile, a modului în care funcționează și a modului în care (și când) este posibil să nu mai plătească este cheia pentru a câștiga la ele.

Generatoarele de numere aleatorii (RNG), care sunt programe de calculator examinate și aprobate de un organism de reglementare, alimentează aparatele de sloturi. De fiecare dată când se face o rotire, algoritmii determină aleatoriu unde se opresc anumite role, făcând ca fiecare rotire să fie distinctă de celelalte și complet aleatorie. Învârtirile precedente sunt irelevante pentru următoarea învârtire.

Având în vedere acest lucru, ar putea părea un pic fără speranță să îți dai seama de o strategie pentru sloturi, dar există câteva moduri de a te ajuta să câștigi la sloturi - și le-am enumerat aici, astfel încât să poți începe să câștigi mult astăzi.

Alegeți sloturi cu un RTP ridicat

Proporția în care, în medie, pariul unui jucător îi este returnat este cunoscută sub numele de return-to-player (RTP). Valorile RTP pentru fiecare aparat sunt unice și sunt stabilite de dezvoltatorul jocului sau de conducerea cazinoului. De exemplu, un joc de slot machine cu un RTP de 90% va plăti de obicei 90 de dolari jucătorului pentru fiecare 100 de dolari pariați. Dar pentru că folosește doar un model matematic, jocului nu-i pasă cât de mult a pariat participantul sau cât de des a jucat. Acesta țintește RTP-ul pe o scară mult mai largă și pe o perioadă mai lungă de timp, astfel că, cu cât jucătorii se angajează în mai multe rotiri, cu atât câștigurile lor sunt mai aproape de RTP.

În plus, pe lângă RTP, trebuie să luați în considerare și volatilitatea jocului ca la aparate. Frecvența plăților tipice ale slotului este determinată de volatilitate, cunoscută și sub numele de varianță. Ai mai multe șanse să câștigi frecvent, cu cât volatilitatea jocului este mai mică.

Așteptați-vă la o frecvență mai mică, dar la recompense mai mari atunci când jucați sloturi cu volatilitate mare. Sloturile cu volatilitate scăzută oferă o frecvență mai mare, dar recompense mai mici în comparație. În funcție de prioritățile tale, poți alege care îți place cel mai mult. Dacă aveți un bankroll mare și vă bucurați de emoția de a câștiga sume mari de bani, sloturile cu volatilitate mare sunt pentru dumneavoastră.

Urmăriți podcasterii cu autoritate

Podcast-urile despre jocuri de noroc, care sunt din ce în ce mai mult disponibile online, sunt o altă sursă de informații de încredere despre aparatele de joc și tacticile de câștig. Există mai mulți podcasteri de jocuri de noroc care urmăresc sloturile din Las Vegas de ani de zile și oferă actualizări. Aceștia oferă sfaturi în timp util și instrucțiuni despre cum se face, care pot ajuta la selectarea jocurilor. Unii dintre cei mai proeminenți podcasteri din Las Vegas sunt enumerați mai jos:

Mike DeVol și Dr. Mike sunt gazdele podcastului de jocuri de noroc You Can Bet On That, unde discută despre experiențele lor ca jucători experimentați care merg frecvent în Las Vegas. Într-o manieră lejeră și plină de umor, ei oferă câteva anecdote și sfaturi despre diferitele jocuri de cazino.

Five Hundy By Midnight pretinde că este "Originalul Podcast Las Vegas", deoarece este cel mai longeviv podcast și primul al cărui conținut este exclusiv despre Las Vegas. Găzduit de tandemul format din soț și soție, Tim și Michele, aceștia își împărtășesc experiențele cu cazinouri, hoteluri și alte lucruri legate de Vegas.

Beneficiați de cardurile de loialitate ale cluburilor

Fiecare cazinou din Las Vegas are un club de loialitate și oferă jucătorilor carduri. Chiar dacă intenționați să jucați doar o zi sau o săptămână, gândiți-vă să achiziționați un card de loialitate și să îl folosiți pentru a juca la jocuri. Cazinourile pot urmări cât de mult ați pariat în total și cât de des folosiți cardul. Puteți face acest lucru pentru a acumula puncte care vă vor da dreptul la cele mai mari reduceri la hotel, precum și la alte stimulente de cazino. Cazinourile își apreciază patronii devotați și, ocazional, le acordă acces la oferte și recompense speciale.

Căutați sloturi locale cu Jackpot mic

Selectați sloturile din Las Vegas care au jackpoturi fixe atunci când faceți selecția. Sloturile cu jackpot progresiv au uneori o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că, chiar dacă oferă câștiguri mari, șansele tale de a câștiga ceva sunt semnificativ reduse. Cele mai bune sloturi cu jackpot fix sunt cele cu volatilitate minimă, care îți cresc șansele de a câștiga premii mari.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web