Dorohoi News Logo

Un nou proiect de anvergură în portofoliul Hidroplasto. Cătălin Silegeanu: „Satisfacția beneficiarilor este cea mai mare reușită”

1Hidroplasto

O delegație a companiei Hidroplasto a demarat lucrările de montare a rosturilor de dilatație pe DJ 118B Strugari – Răchitiș, din județul Bacău, contribuind astfel la realizarea unei investiții majore în infrastructura rutieră, în valoare de peste 34 de milioane de lei.

Compania implementează un sistem agrementat tehnic, utilizând profile fabricate după rețetă proprie, certificate de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Construcții. Urmare a celor 17 ani de experiență, calitatea produselor Hidroplasto este apreciată ca punct de referință pe piața din România.

„Echipa mobilizată în teren operează păstrând standardele de calitate datorită cărora compania și-a câștigat statutul de partener de încredere. În curând, locuitorii acestei zone se vor bucura de condiții de circulație care corespund exigențelor de confort și siguranță. Durabilitatea și sustenabilitatea sunt principii de la care nu facem rabat, iar satisfacția beneficiarilor este cea mai mare reușită pe care o putem îngloba în portofoliul nostru”, a declarat Cătălin Silegeanu, directorul general al Hidroplasto.

Experiența companiei înglobează sute de proiecte finalizate pe linia identificării soluțiilor tehnice, a producerii și montării unor sisteme și dispozitive necesare realizării unor obiective de investiții majore din România. Hidroplasto este unică în România datorită caracterului prolific, dar și capacității de reinventare. În anul 2017, compania a fost distinsă în cadrul Conferinței Internaționale EURO-Construcții cu Trofeul de Excelență pentru inovație în tehnologie, certificând-se astfel sustenabilitatea, orizontul prosper al brand-ului și statutul de firmă-etalon pentru viitorul construcțiilor din România.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web