Dorohoi News Logo

5 tipuri de pantaloni damă care NU se vor mai purta (și cele care se poartă și vor fi la modă)

tricou

Începem anul cu o trecere în revistă a tendințelor care vor face furori și în anul următor, iar astăzi a venit rândul pantalonilor. Vă oferim o avanpremieră a ceea ce va fi la modă pentru a profita la maximum de reduceri și vă spunem și care sunt cele 5 tipuri de pantaloni damă care nu vor mai fi la modă (și celelalte 5 modele care vor continua să fie protagoniste pentru încă un sezon). 

Optează mereu pentru blugi
Putem spune că blugii largi vor fi tendința de top a anului, de la pantalonii evazați până la blugii în culori vii, și iată cum sunt purtați de influenceri de peste 50 de ani. Bineînțeles, pantalonii plisați se poziționează ca fiind esențialul basic al momentului, iar modelele cu despicătură la tiv triumfă datorită efectului lor stilizant.

Vor continua să fie la modă și blugii cu croială dreaptă, blugii cu talie înaltă (deși blugii cu talie joasă revin în forță), blugii speciali cu detalii brodate, rupturi și strasuri pe care i-am văzut atât de mult pe podium. Toate acestea fără a uita de blugii skinny, un clasic atemporal care nu se demodează niciodată și care rămâne la modă pentru încă un sezon.

La modă: blugi largi
Blugii largi sunt unul dintre cele mai populare tipuri de blugi în acest an. Pentru primăvară, vor continua să fie protagoniștii principali și vor fi purtați cu detalii rupte, în culori mai deschise și, de asemenea, cu buzunare maxi și siluete chiar mai supradimensionate. Poți să îi asortezi cu un top simplu sau tricouri polo sau clasice, în funcție de stilul pe care vrei să îl obții.

La modă: pantaloni damă cu pliuri
Pantalonii dama cu pliuri sunt o piesă atemporală și esențială în garderoba ta. Au devenit basic-ul momentului și, din acest motiv, vrem să te încurajăm pentru a purta cu stil pantalonii plisați. Îi poți purta cu tricouri polo pentru un look casual sau cu o cămașă mai elegantă.

La modă: blugi colorați
Tonurile pastelate vor continua să fie o tendință și în primăvară, iar blugii colorați care au început să se poarte în sezonul trecut vor fi plini de aceste culori vesele: lila, galben, albastru deschis? Deși vom vedea și blugi în culori vibrante, cum ar fi fucsia și verde. Pentru un look mai clasic, atat femeile cat si barbatii îi pot purta cu tricouri polo.

La modă: leggings
Leggings vor fi piesa vedetă a anului. Fără îndoială, colanții fuseau devin preferații femeilor, deoarece ele lungesc vizual picioarele și sunt foarte eleganți.

La modă: pantaloni damă cu fante
Triumfă așa numiții "pantaloni damă deschiși" sau pantalonii cu fante în partea de jos. Succesul lor se datorează faptului că adaugă centimetri de înălțime și, prin faptul că arată acei câțiva centimetri de piele, picioarele par mult mai lungi. Puteți purta acești pantaloni damă cu bluze simple, tricouri polo sau cămăși.

Demodați: pantaloni cu efect de piele
Se pare că pantalonii cu efect de piele vor continua să fie la modă și toamna viitoare, dar este timpul să ne luăm adio de la această piesă vestimentară și să facem loc unor țesături mai ușoare, cum ar fi inul.

Demodați: pantaloni prea scurți
Potrivit podiumurilor, bermudele largi vor fi preferatele experților pentru primăvară și vară, lăsând pantalonii scurți în fundal (deși vom continua să vedem modele largi și din denim).

Demodați: pantaloni skinny
Pentru noi este clar că pantalonii skinny nu mai sunt la modă și că siluetele supradimensionate sunt vedeta momentului. Bineînțeles, pantalonii skinny vor continua să fie un clasic atemporal (dar vom alege să îi purtăm în siluete mai lejere și mai relaxate).

Demodați: pantaloni damă de trening
Așa cum am mai spus, look-urile festive încep să își facă loc în cele de zi cu zi, iar pantalonii de trening și piesele comode vor fi relegate în plan secund. În loc de pantaloni de jogging, vom purta pantaloni metalici și cu sclipici.

Demodați: blugi în două tonuri
A fost drăguț cât a durat, dar blugii în două tonuri sunt demodați. Anul acesta nu vor mai fi un trend, așa că, dacă ai câteva în garderobă, ar fi bine să le spui adio.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web