Dorohoi News Logo

Motive pentru care jocul de Ruletă nu este atât de apreciat

Ruleta

Una dintre primele alegeri cu care se confruntă jucătorii când intră într-un cazinou este de unde să înceapă. Unii oameni se îndreaptă spre prima mașină de sloturi care le atrage atenția, alții o ridică la jocuri de masă precum blackjack sau poker.

Deși nu există neapărat un răspuns corect sau greșit, unele jocuri au o reputație mai bună și sunt mai populare decât altele. Craps, poker, blackjack și sloturi sunt printre cele mai populare jocuri din lume

Undeva pierdut în conversația despre cel mai bun mod de a vă petrece timpul la cazinou este ruleta live. Oricine a stat în fața roții ruletei, așteptând cu nerăbdare ca mingea să nu mai sară știe cât de exaltant poate fi.

Pentru cei care nu au jucat niciodată jocul, pierdeți. Iată 7 motive pentru care ruleta este unul dintre cele mai subevaluate jocuri de cazino.

1 - Este perfect pentru jucătorii de toate nivelurile de calificare

Să scoatem ceva din cale: ruleta pe bani reali necesită abilități zero.

În timp ce unii ar putea susține că unele strategii sunt mai profitabile decât altele, jocul se bazează doar pe noroc. Indiferent de ceea ce fac jucătorii sau de modul în care pariază, jocul este complet din mâinile lor.

Acest lucru ar putea părea neatrăgător pentru unii dintre voi. Ce rost are să joci un joc care nu avantajează jucătorii mai calificați?

Tocmai asta face jocul atât de special. Oricine poate juca jocul, indiferent de cât timp sau de scurt timp au jucat.

Simplitatea jocului face una dintre cele mai eclectice setări din întregul cazinou. Nu există multe locuri în interiorul unui cazinou care poate avea o varietate atât de mare de jucători de la toate nivelurile diferite de experiență.

Majoritatea celorlalte jocuri necesită cel puțin o formă de experiență în jocuri de noroc și o strategie decentă. Dar cineva care nu are nici o idee despre cum să se comporte în interiorul unui cazinou se va simți imediat confortabil în jurul unei mese de ruletă.

2 - Ruleta este incredibil de distractivă

Împreună cu craps, ruleta ar putea fi doar cel mai pur joc distractiv și interesant din casă.

Jocul este complet imprevizibil
O ruletă tradițională este proiectată pentru a crea suspans
Averea unui jucător atârnă în balanță, complet în afara controlului lor
Ruleta permite mai mulți jucători decât majoritatea celorlalte jocuri
Există mai puține restricții și etichete de respectat
Toți acești factori creează o atmosferă plină de viață în care oricine poate câștiga în timpul oricărei rotiri.

Jocul este construit în esență pentru a spori dramatismul și pentru a ține pe toată lumea în picioare. Maximele și minimele pot fi foarte greu de capturat într-un cazinou, mai ales când ne gândim la modul în care se desfășoară alte jocuri.

Văzând că unul dintre scopurile majore ale unei călătorii la cazinou este de a distra, ruleta ar trebui să aibă un respect mai înalt.

3 - Îl poți juca singur

Jocurile de noroc singure pot fi uneori o adevărată atracție. Unii oameni ar putea prefera jocurile de noroc singuri, dar mulți preferă sentimentul de comunitate și conexiunea pe care le pot oferi cazinourile.

Cu toate acestea, ambelor tipuri de oameni le va fi foarte ușor să se stabilească într-un joc de ruletă.

Pentru cei care sunt singuri într-un cazinou, dar nu le place să se izoleze: ruleta este jocul pentru tine. Jucătorii se pot conecta cu ușurință cu alți jucători, deoarece ruleta este unul dintre cele mai sociale jocuri din casă.

Chiar dacă preferați să vă țineți cont, poate fi destul de ușor să găsiți un loc la masă, cu excepția cazului în care jucați în timpul orelor de vârf. Simplu spus: ruleta este un joc de care majoritatea oamenilor se pot bucura, chiar dacă sunteți singur la cazinou.

4 - Sau poți juca într-un grup

Una dintre cele mai bune părți ale ruletei este euforia care urmează victoriilor masive și posibilitatea de a le sărbători alături de alți jucători.

Dacă călătoriți la un cazinou cu un grup, atunci ruleta este o opțiune excelentă care vă permite să jucați cu un număr mare de oameni. Alte jocuri de masă, cum ar fi blackjack-ul, au locuri limitate, care vă pot restrânge șansele de a juca alături de toți oamenii pe care îi doriți.

În plus, jocurile precum sloturile și pokerul video sunt mai mult orientate către acei jucători care doresc să evite masele.

Spre deosebire de aceste tipuri de jocuri, masa este mai deschisă și ocupă de obicei mai mult spațiu decât alte jocuri de cazino populare. În funcție de cazinoul în cauză, zeci de oameni se pot aduna de obicei în jurul unei mese de ruletă pentru a face niște jocuri de noroc.

Aceste mese sunt adesea foarte sociale și sunt sursa unora dintre cele mai distractive din cazinou. Când auzi strigăte de peste podea, există șanse mari să vină de la masa de ruletă.

5 - Are cote decente

Orice joc de cazino grozav trebuie să ofere jucătorilor o șansă decentă de a câștiga bani. În timp ce ruleta nu obține suficient credit, șansele sale sunt destul de competitive cu alte jocuri de masă populare.

După cum s-ar putea să știți deja, blackjack-ul conduce și are cele mai bune cote în casă. Dacă joci corect jocul, ar trebui să poți câștiga aproximativ 50% din mâini.

Este bine cunoscut faptul că jucătorii de blackjack au cele mai mari șanse de a câștiga bani. Deci, ce legătură are ruleta cu cele mai bune cote din casă?

Concluzie

Ruleta este, fără îndoială, cel mai subestimat joc de masă din lumea cazinourilor.

Este perfect pentru o mulțime sau chiar pentru acei jucători care rătăcesc singuri la cazinou. Cotele sunt comparabile cu alte jocuri de top și pot duce la jocuri de noroc profitabile.

Există foarte puține presiuni asupra acelor jucători care preferă să parieze în propriul ritm. Deci, dacă trebuie să eliminați câteva rotiri după câteva pierderi, nu vă veți simți obligat să vă grăbiți din nou în acțiune.

Cel mai important, jocul este incredibil de distractiv și este creat pentru a crea dramă și emoție. În plus, nu necesită absolut nicio abilitate și este jocul perfect pentru jucătorii de toate nivelurile de calificare.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web